Design

Visueel verleiden. Zowel op papier als op scherm. Da’s ons ding. Hoe goed je strategie ook is, zonder stierlijk sterke visuele identiteit gaat heel wat impact verloren. Aan de hand van een weloverwogen grafisch ontwerp geeft Bullet Point je bedrijf, merk of dienst de uitstraling die het verdient. Een eigen brand identity. Visueel verbijsterend. En communicatief slagvaardig.

ONTWERP LOGO EN HUISSTIJL

Een logo maken en een passende huisstijl ontwerpen. Da’s meer dan een leuk lettertype en een mooi kleurtje kiezen. Er gaat een flink proces aan vooraf. De waarden van je onderneming vormen de basis van een creatief concept. Bedacht met het hoofd en manueel vertaald naar een verbluffende grafische stijl. Doordacht design dat zijn uitweg vindt op verschillende dragers. Op visitekaartjes, briefpapier, website, folders, brochures, advertenties, video’s …

WEBDESIGN

Bij Bullet Point geloven we stellig in webdesign als belangrijk speerpunt om contacten te creëren via je website of webshop. Reken daarom op gebruiksvriendelijk en doeltreffend ontwerp. Volledig in lijn met je huisstijl, actiegenererend en mobiel responsive. Zo wordt je website altijd optimaal weergegeven. Op desktop, smartphone én op tablet.

DESIGN PRINT- EN DRUKWERK

Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures, gepersonaliseerde balpennen, advertenties, affiches, flyers, folders, billboards, POS-materiaal … Of het nu gaat om huisstijlgerelateerd drukwerk of campagnematige print media, wij bedenken én ontwerpen het allemaal even graag. Even goed ook? Oordeel gerust zelf. We zijn er vrij gerust in.

LOGO, HUISSTIJL OF ANDER ONTWERP NODIG?
TAKE THE BULL BY THE HORNS & CONTACTEER ONS