KMO-portefeuille

Als erkend en geregistreerd dienstverlener voor kmo-portefeuille, onderdeel van het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren, kan je bij Bullet Point terecht voor strategisch advies.

COMMUNICATIEADVIES MET KMO-PORTEFEUILLE

Als erkend en geregistreerd dienstverlener voor kmo-portefeuille, onderdeel van het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren, kan je bij Bullet Point terecht voor strategisch advies.

Dat betekent dat je als kmo geniet van financiële steun. Middelgrote ondernemingen doen tot 30% voordeel (steunplafond: € 15.000) en kleine ondernemingen krijgen zelfs subsidies die tot 40% van de totaalprijs van het volledige advies bedragen (steunplafond: € 10.000).

Vertrouw erop dat ons advies voor je website of webshop voldoet aan de voorschriften van de Vlaamse Overheid. Alle adviezen zijn op maat van je onderneming en maken geen deel uit van standaardprocedures. Bij de formulering van die adviezen vertrekken we altijd van de probleemstelling. We analyseren de huidige communicatie en stellen aan de hand van gedegen communicatieadvies voor hoe het beter kan.

VOOR WELKE DIENSTEN KAN JIJ SUBSIDIES VRAGEN?

We geven graag enkele voorbeelden van diensten waarvoor je subsidies kan vragen:

  • Communicatiestrategie uitwerken die vertrekt vanuit specifiek probleem
  • bijvoorbeeld: hoe kunnen we het best communiceren over een nieuwe dienst / product? Hoe kunnen we de klanten in onze winkel beter informeren? Hoe kunnen we online meer leads genereren? …
  • Jouw bedrijf, merk of product een imago (corporate- of brand identity) geven.
  • Advies met voor de ontwikkeling van bepaalde communicatietools en verkoop- en marketingmateriaal zoals: websites, drukwerk, verkoopsmateriaal, mobiele applicaties

KOM JIJ IN AANMERKING VOOR FINANCIËLE STEUN VOOR KMO'S?

Raadpleeg de website van de Vlaamse Overheid.
Of contacteer David Babylon via david@bulldots.be of 0468 146 166