Bullet Point op Tavola 2018

Op 11-12-13 maart ging Tavola 2018 door in Xpo Kortijk, dé meest toonaangevende vakbeurs voor foodprofessionals in Europa. En ook Bullet Point was van de partij! Heu? Ja. We bewonderden met trots de stand van enkele klanten. Elke Tavola-editie ontwikkelen we de beursstand en beursstand-panelen van R&D Food Revolution, Didess en Deleye. Uniek en onderscheidend. Passend bij hun strategie en huisstijl. Daarnaast zette Bullet Point ook zijn tanden in de nieuwe website voor R&D Food Revolution en Didess. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt.

TAVOLA 2018

Tavola is een tweejaarlijkse vakbeurs, die zich onderscheidt door haar specialisatie in de niche van de premium foods & drinks. Je ontdekt er als eerste trendy producten, vernieuwende merken of verrassende ontdekkingen van ambachtelijke, nieuwe of internationale brands.

De Tavola-exposanten brengen een bijzondere mix van kennis, innovatie en ervaring samen op één beurs.

DE GOUDEN TAVOLA

De wedstrijd ‘Gouden Tavola’ bekroont elke editie de meest innovatieve voedingsproducten.

In 2016 haalde R&D Food Revolution twee keer goud. In de Foodservice categorie met een breed gamma coctail foams. In de categorie Traiteur haalden ze de hoofdprijs binnen met een nieuwe Pickles crème. Chef-kok Albert Adrià is het meesterbrein achter deze verbluffend lekkere en originele producten.

In 2014 wonnen Deleye en Didess samen een gouden award.

Trots op onze klanten, dat zijn we zeker ;-).

ENKELE SFEERBEELDEN VAN OP TAVOLA