De Keukenbouwer

Familiebedrijf de Keukenbouwer is een vaste waarde als het gaat om de zoektocht naar een nieuwe keuken. Jaarlijks plaatsen ze zo'n 850 keukens en ze hebben verschillende filialen, verspreid over Vlaanderen.

Huisstijl

Een passende huisstijl is uiterst belangrijk voor een professionele uitstraling van je bedrijf. De huisstijl van de Keukenbouwer werd dan ook onder handen genomen.

MAANDELIJKSE FOLDER

Wellicht ontvang jij, net als het merendeel van de bevolking, de folders van De Keukenbouwer in de bus. Als dat het geval is, heb je wellicht ook hun grondige make-over opgemerkt? Vergis ik me? Dan moet je zeker eens bladeren in de eerstvolgende folder die in jouw bus belandt. Het verschil met de oude blaadjes merk je meteen. Ze ogen rustiger en staan (naast keukens) vol met interessante weetjes en gericht advies. Er is meer overzicht en meer content, kortom: een folder met meerwaarde.

Ook de vestigingen in Roeselare en Waregem ondergingen een heuse restyling. Dat zie je zo vanbuiten. Aan jou om binnen eens te gaan piepen. Logisch toch?