De Schatkist

De Schatkist bestaat uit 2 vestigingen en maakt deel uit van de scholengroep Sint-Rembert, waar we al enkele websites voor mochten ontwikkelen.


baseline

Met een baseline kan je in 1 oogopslag zien waarvoor een bedrijf staat. De Schatkist is een basisschool die onderdeel is van de scholengroep Sint-Rembert. Daarom kozen we voor de slogan 'onschatbaar onderwijs'.

logo

We creëerden een modern en speels logo voor De Schatkist. De focus lag hierbij op de naam en de slogan ‘onschatbaar onderwijs’. 

WEBSITE

De website werd gemaakt op basis van de baseline en het logo. Hier komt ook het moderne en speelse aspect naar boven. De ouders van de huidige en potentiële leerlingen kunnen hier terecht om allerlei informatie te vinden over De Schatkist.

 Er werd ook een integratie voorzien van de gebruikelijke oefenplatformen zodat de leerlingen en ouders alles op 1 platform kunnen raadplegen.

Op vraag van De Schatkist hebben we ook een klassysteem met integratie van de klasblogs gemaakt. Op deze manier kunnen de ouders de nieuwigheden per klas opvolgen. Dankzij de synchronisatie tussen de kalender op de website en de Outlook-agenda zijn de activiteiten in de activiteitenkalender altijd up-to-date.  


Bekijk hier de website.


TESTIMONIAL Didier Lingier

"Directeur VBS De Schatkist 

" Een dikke proficiat voor jullie team, we zijn echt enorm tevreden over het nieuwe logo, de baseline én de website! Merci voor de fijne samenwerking.

"

Ook krachtige communicatie nodig? Contacteer ons!
Contacteer ons