Laconte

Laconte is gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming, airco, ventilatie, hernieuwbare energie, koeltechniek, zinkwerk en dakdichting. Het bedrijf uit Rumbeke voert de installaties van A tot Z zelf uit en staat ook in voor verder onderhoud & herstellingen. Om hun naamsbekendheid bij het jongere publiek en bij potentiële werknemers te vergroten, schakelden ze Bullet Point in.

Logo & huisstijl   

Een logo en huisstijl moet mee evolueren met de tijd. Ook die van Laconte waren dringend aan een restyling toe, een opdracht waar wij gelukkig heel wat ervaring mee hebben. 

Na een grondige logostudie besloten we om de L-vorm en de kraan te behouden, maar om ze wel in een nieuw jasje te steken. Ook het woordmerk werd aangepast: waar vroeger de volledige bedrijfsnaam ‘Laconte L. & C° bvba’ vermeld werd, houden we enkel nog ‘Laconte’ over, vergezeld van de nieuwe baseline ‘service is onze kracht”. Kort en krachtig.   

Het nieuwe logo is bovendien vlot toepasbaar op diverse communicatiedragers.


Website   

Ook de website van Laconte (gemaakt in Flash, een verouderde webtechnologie) was dringend aan een make-over toe. Bulldots ging aan de slag en trok de nieuwe huisstijl door, met als resultaat: een knappe, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Je voelt meteen de meerwaarde die Laconte kan bieden.  

Contacteer ons