MIROM


MIROM Roeselare staat in voor de preventie, inzameling en eindverwerking van huishoudelijk afval in verschillende steden en gemeenten. Ze houden zich ook bezig met afvalpreventie, strijden tegen zwerfvuil en zetten zich in voor sluikstortprojecten. Bullet Point ontwikkelde verschillende communicatiedragers om informatie klaar en duidelijk over te brengen naar inwoners. 

MIROM Milieukrant 

Meermaals per jaar belandt er bij de inwoners van de MIROM-gemeenten een milieukrant in de bus. Boordevol nuttige informatie en tips om je afvalfactuur te doen slinken, hoe je minder afval kan produceren, hoe je kan starten met een composthoop enzovoort. Bullet Point verzorgt telkens de lay-out van dit krantje. Resultaat: een aantrekkelijke look en leuk leesvoer.


Ophaalkalenders

Ook het ontwerp van de MIROM-ophaalkalenders nemen we elk jaar onder onze vleugels. Duidelijk gestructureerd aan de hand van verschillende kleuren en illustraties en voorzien van praktische, interessante content. Dankzij deze kalender vergeet je nooit meer tijdig je afval buiten te zetten.


Herbruikbare bekers

De nieuwe wetgeving verbiedt het gebruik van wegwerpbekers op evenementen met als doel minder afval te produceren. Ook MIROM wil verenigingen helpen om op een duurzame manier evenementen te organiseren. Daarvoor wilden ze hun aanbod van herbruikbare bekers uitbreiden. We ontwikkelden een herbruikbare beker met de slogan: 'Keep (c)up the good work!'

Voortaan kan je bij MIROM twee formaten herbruikbare bekers huren en gewoon ongewassen terugbrengen.


Stickers textielcontainers

Dankzij de stickers die Bullet Point ontwierp, is het voor eens en altijd duidelijk wat nu wel en niet in de textielcontainer mag. Duidelijke communicatie naar de gebruiker toe, volledig in lijn met de stijl van MIROM.

Contacteer ons