Nestify

Wouter Torney en Heidi Vandenberghe begeleiden en ontzorgen mensen doorheen elke stap richting de creatie van hun eigen nest. Van stijlbepaling en budgettering tot het samenbrengen van de juiste architecten, studiebureaus en aannemers. Samen met partners coördineren ze ook de werken. Zo maken ze het mensen niet alleen gemakkelijk, ze zorgen ook voor een meerwaarde in het (ver)bouwverhaal.   

Om hun activiteit in de markt te zetten, hadden Wouter en Heidi nood aan een knappe huisstijl, sterke content en kwalitatieve communicatietools. Bij Bullet Point waren ze uiteraard aan het juiste adres. Benieuwd wat we voor hen konden betekenen? Lees dan vooral verder!

Naam en baseline 

De basis voor elk nieuw bedrijf is een creatieve naam, liefst aangevuld met een verduidelijkende baseline. Na enkele runs werd unaniem gekozen voor:

Nestify 
Your home made easy   

Nestify zit qua naam in dezelfde categorie als Spotify, Shopify, Floorify,… kortom, jouw nest, makkelijk gemaakt. De baseline versterkt en verduidelijkt deze insteek.

Logo

De naam en baseline werd uitgewerkt in een visueel aantrekkelijk logo.

Fotoshoot 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Het klinkt een beetje cliché, maar dit spreekwoord is zeker van toepassing op Nestify. Om de kwaliteit en detail van afwerking (interieur en exterieur) te tonen, was een fotoshoot absoluut noodzakelijk. 

We zorgden voor een slimme organisatie en planning om het maximale uit een zo kort mogelijke tijd te halen. Het resultaat: topbeelden die we op alle communicatiedragers konden uitspelen. Met dank aan Efie De Grande Photography.

Website 

De website is een belangrijke schakel in de communicatiestrategie van Nestify. Het geeft geïnteresseerden een idee van de mogelijkheden en zet de capaciteiten van Wouter en Heidi in de verf.   

We zorgden voor een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website, doorspekt met foto’s uit de shoot. Het persoonlijke karakter wordt extra benadrukt door telkens personen af te beelden in de hoofdbeelden.

Bekijk zeker eens het resultaat!

Uitnodiging Nestify Cafe   

Een uitgebreid netwerk is belangrijk voor iedereen die commercieel actief is. Daarom willen Wouter en Heidi hun kennissenkring openstellen voor gelijkgestemden. Zo zag Nestify Cafe het levenslicht. Op regelmatige basis zullen mensen worden uitgenodigd om in een ongedwongen sfeer met elkaar kennis te maken.   

Wij ontwierpen de uitnodiging, die binnenkort misschien in jouw brievenbus belandt.

Presentatiemap   

Om gesprekken met klanten te ondersteunen, ontwikkelden we een presentatiemap. Het werd een combinatie van vaste en wisselbare content. Dat is mogelijk doordat we opteerden voor een harde, vierkante kaft met ringen. De algemene, vaste content blijft zo altijd aanwezig, maar tegelijk kunnen foto’s van toekomstige realisaties makkelijk worden toegevoegd. Kortom, het beste van twee werelden.Ook krachtige communicatie nodig? Contacteer ons!
Contacteer ons