R&D Foodrevolution

R&D Food Revolution ontstond uit de volgende grondgedachte: ‘revolutionaire innovatie voor de culinaire wereld’. Hun doel is om leveranciers van creativiteit te worden door het aanbieden van innovatieve topproducten. Rudi Van Beylen en Dirk Peeters zijn de creatieve breinen achter het concept en hebben de smaken van Albert Adrià op de markt gebracht.

Huisstijl

Sta jij er vaak bij stil hoe belangrijk een herkenbare, heldere en consequente huisstijl is? Een weldoordachte huisstijl geeft jouw bedrijf namelijk de juiste uitstraling en herkenbaarheid. Hoe vind jij deze van R&D Food Revolution?

Druk - en printwerk

Visueel verleiden, dat is ons ding. Hoe goed je strategie ook is, zonder sterke corporate identity gaat er heel wat impact verloren.

Naast de productfolders, ontwierp Bullet Point ook verschillende creatieve verpakkingen voor de innovatieve producten van R&D Food Revolution. Wat is er lekkerder dan een frisse pint met een heerlijke kraag fijn schuim of een cappuccino met opgeklopt melkschuim? De cocktail-foam van R&D is een ware sensatie in de mond. Even lekker als zijn nieuwe verpakking.

Webdesign

Webdesign met oog voor detail voor elk budget. Volledig in lijn met je huisstijl. Maar vergis je niet. Er gaat een flink proces aan vooraf. De waarden van je onderneming vormen de basis van je nieuwe website.

En wil je daarnaast ook gevonden worden in Google? Hoge posities in zoekresultaten is de droom van elke ondernemer. Terecht, want websites die niet op de eerste pagina met resultaten terechtkomen, krijgen veel minder traffic naar hun website. Daarom maakt Bullet Point steeds een uitgebreide SEO– of zoektermanalyse van je bedrijf en zorgen we voor een optimale gebruikerservaring. Op desktop, smartphone én op tablet.

Bezoek de website van R&D Food Revolution.

Contacteer ons