REVAN

Op zoek naar een nieuwe vloer, in kurk, parket of vinyl? Is je trap aan een grondige renovatie toe? Of lijkt een gevel in spuitkurk je wel wat? Bij Revan kan het allemaal! Je had er al van gehoord? Prima, dat betekent dat ons werk voor Revan geslaagd is.

Strategie

Nadenken over een overkoepelende communicatiestrategie betekent dat je het antwoord geeft op enkele belangrijke vragen: wat is de doelgroep? Welke kanalen zetten we in? Welke content brengen we op welk kanaal? Welke tone of voice hanteren we? Etc.

Ook voor Revan werkten we een slimme strategie uit. Doordachte content, ingezet in een mix van online en offline communicatie, die Revan bij zowel een B2C- als B2B-publiek de nodige bekendheid moet bezorgen.

Logo & huisstijl

Herkenbaarheid is voor elk bedrijf ongelooflijk belangrijk. Met een sterk logo en knappe beeldtaal kan je op termijn een vertrouwd gevoel opbouwen bij je doelgroep. Precies wat we wilden realiseren voor Revan. Wat vind jij ervan?


Print

We blijven het maar herhalen: print is not dead. Of je er nu mensen mee wil teasen, informeren of inspireren: een knappe flyer, folder, advertentie, … zet meteen de juiste toon bij de ontvanger.   

Ook voor Revan kregen we de kans om enkele creatieve print-ideetjes uit te werken. Misschien heb jij ze ook al eens gezien?


Instore

Het belang van goede instore-communicatie wordt vaak nog onderschat. Nochtans kan bijvoorbeeld de gevel van je winkel al meteen de juiste verwachtingen scheppen voor je bezoekers. En hoe is de beleving van de klant eens hij je winkel binnenstapt?   

Met die zaken in het achterhoofd maakten we van de Revan-toonzalen in Roeselare en Oostende echte trekpleisters.


Social media

Facebook en Instagram zijn perfect geschikt om je doelgroep bij je merk betrokken te houden. Met een doordachte contentkalender komen we nooit voor verrassingen te staan en is Revan verzekerd van een goede postfrequentie met de juiste insteek.


Radiospot

Radio is en blijft een fantastisch medium om je doelgroep te bereiken. Het geeft je ook de mogelijkheid om een vleugje humor aan je communicatie toe te voegen.   

Wij werkten niet alleen enkele corporate radiospots uit voor Revan, maar ondersteunden er ook de verhuis van Revan Oostende mee. Beluister zeker eens de spots, met glansrollen voor Liesa Naert, Iwein Segers en Guga Baul!

Webdesign

De 3 hoofdactiviteiten van Revan stonden voordien op 3 aparte websites. Eendracht maakt macht, vinden wij, en daarom bundelden we alle content in 1 overzichtelijke website. Bullet Point zorgde voor het design en de copy, Bulldots voor de technische realisatie.   

Neem zeker eens een kijkje om het resultaat te beoordelen!

Contacteer ons