Sleeplife

In een persoonlijk bed slaap je voelbaar beter. Dat is het uitgangspunt van Sleeplife®, dé slaapspecialist in Vlaanderen. Bij een bezoek aan 1 van hun 19 winkels leer je welk slaapsysteem het best bij je past. Door te luisteren naar jouw ervaringen, je slaapvoorkeuren in kaart te brengen en je slaapprofiel te meten, kunnen ze jouw perfecte slaapoplossing samenstellen. Van bedbodem tot matras, van hoofdkussen tot dekbed, van beschermer tot bedtextiel. Het resultaat? Een voelbaar betere nachtrust.

Bullet Point stond in 2016 mee aan de wieg van Sleeplife®. We werkten een complete branding uit, wat resulteerde in een sterke en herkenbare corporate identity. Het was het begin van een succesvolle samenwerking, die tot op vandaag nog steeds zijn vruchten afwerpt. In 2021 onderging Sleeplife® een grondige facelift en hielpen we de campagne ‘voelbaar beter slapen’ lanceren.


corporate identity


Logo & baseline

Het logo springt vaak als eerste in het oog wanneer mensen kennismaken met je merk. Een sterk en herkenbaar logo is dus een absolute must. Bullet Point ging aan de slag voor Sleeplife®, met aandacht voor typografie en kleurgebruik. In de loop der jaren onderging het logo nog enkele noodzakelijke kleine evoluties om uiteindelijk tot het huidige ontwerp te komen.


Om het verhaal en de missie van Sleeplife® te versterken, bedachten we de baseline ‘op maat van jouw leven’. In 2021 werd de baseline vervangen door ‘voelbaar beter slapen’, om zo de belangrijkste USP van Sleeplife® extra in de verf te zetten.

campagnebeeld

Iedereen verdient een bed dat bij hem of haar past. Een bed waar je zoveel van houdt dat je het bij het thuiskomen ’s avonds meteen zou willen omhelzen. Precies wat Sleeplife® wil bereiken en precies wat wij voor ogen hadden bij het uitwerken van het campagnebeeld

Geslaagd, vind je niet?COMMUNICATIETOOLS


FOTOGRAFIE

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Of het nu gaat om beelden voor een campagne, voor de website of voor sociale media. Sprekende beelden zijn onmisbaar. Daarom organiseren we geregeld fotoshoots voor Sleeplife®. Met een grondige voorbereiding en een efficiënte aanpak slagen we er telkens in om een maximaal aantal beelden voor verschillende dragers te verkrijgen.Website

Sleeplife® lanceerde in 2019 een gloednieuwe website en webshop, waarvoor Bullet Point het design ontwierp en krachtige content ontwikkelde. Het resultaat? Een digitaal visitekaartje met een doordachte structuur en goed geschreven, up-to-date content die ook nog eens SEO-vriendelijk is. Telkens ondersteund door sterk beeldmateriaal in lijn met de huisstijl. Kortom, een webproject om u tegen te zeggen.   

Neem zeker zelf eens een kijkje!


PRINT

Vandaag de dag wordt er enorm gefocust op digitale communicatie. Toch mag je de kracht van print zeker niet onderschatten. Bij Bullet Point werken we graag creatieve initiatieven uit om jouw boodschap kracht bij te zetten.   

Zo ontwikkelen we voor Sleeplife® elk jaar een volledig Slaapboek, waarin we hun aanpak en slaapgamma uitgebreid toelichten. Een streling voor het oog, een plezier om door te bladeren en aangenaam om te lezen.