The ReBullion

De verhuis naar ons nieuw kantoor verdiende een originele aankondiging. Wekenlang hielden we Lichtervelde in de ban van 'The ReBullion'. Lees hier hoe onze campagne tot stand kwam!

TEASERS


Alles begon met een mysterieuze raamsticker op het oude Belfius-kantoor in de Statiestraat in Lichtervelde. The ReBullion was meteen talk of the town: wie of wat zat erachter?

Wie de QR-code op de raamsticker scande, kwam terecht op rebullion.be. Een al even geheimzinnige website, waarop een spannende teaservideo te zien was. Volledig inhouse gefilmd en gemonteerd, jawel.


Mensen die de jaarlijkse Folklorefeesten in Lichtervelde bezochten, ontmoetten er figuren met een stierenmasker, die bankbiljetten uitdeelden. Deze biljetten verwezen opnieuw naar de website.


Ook de pers sprong op de kar: wat was er toch gaande? Lees hier het artikel dat op 7 september 2022 in de Krant van West-Vlaanderen verscheen.

Week na week konden volgers van de website en de Facebook-pagina kennismaken met de leden van The ReBullion, gehuld in datzelfde stierenmasker. Alleen, hun rol werd nogal cryptisch omschreven. Aandachtige lezers begonnen wel in de juiste richting te zoeken.

DE GROTE REVEAL 

Lichtervelde schreeuwde om duidelijkheid. En die kwam er ook.

Eerst werden de klanten en partners van Bullet Point via een persoonlijke e-mail ingelicht over de verhuis. Enkele dagen later werd het mysterie opgeklaard via een knappe reveal video.


Op de kanalen van The ReBullion werd doorverwezen naar Bullet Point, zodat alle geïnteresseerden ons verhaal kunnen blijven volgen. 

EN ZO GING DE INTREDE VAN BULLET POINT IN LICHTERVELDE NIET ONOPGEMERKT VOORBIJ!


Ook op zoek naar creatieve communicatie? Laat van je horen!
Contacteer ons