Home Branding

Branding

Bullet Point, meesters in branding

Branding is meer dan alleen een logo en een huisstijl - het gaat om het creëren van een unieke identiteit, een onderscheidend merkverhaal, om een onbreekbare band met je publiek op te bouwen 💖

Van startende ondernemingen die hun eerste stappen in de wereld van branding zetten, tot gevestigde bedrijven die een frisse rebranding nodig hebben: Bullet Point maakt het waar 💯 

We kijken verder dan het oppervlakkige en duiken diep in wat jouw merk uniek maakt. Zo kunnen we een branding creëren die een authentieke weerspiegeling is van wie je bent als bedrijf en hoe je wilt dat je klanten je zien.

Wil je een onvergetelijk merk?

  • Dat opvalt en aantrekt?
  • Een merk waar je trots op kan zijn?
  • Zoek je professionele branding zonder je blauw te betalen?
Zoek dan niet verder. Je hebt je ideale brandingpartner gevonden!

Bedrijfsidentiteit

Bedrijfsnaam & baseline

Alles begint met een sterke bedrijfsnaam en inspirerende baseline. Iets wat goed bekt, origineel is en blijft hangen. Waar je een merk rond kan bouwen. Wij duiken met plezier diep in de kern van jouw bedrijf, waarden en doelgroep.

Meer over Bedrijfsnaam & baseline

Bedrijfsidentiteit

Logo

Een logo is het ‘smoelwerk’, het gezicht van je merk. Het is het eerste wat mensen zien en het moet in een oogopslag vertellen wie je bent. Bij Bullet Point creëren we logo's die zowel esthetisch aantrekkelijk als betekenisvol zijn.

Meer over Logo

Bedrijfsidentiteit

Huisstijl

Een consistente huisstijl is essentieel om een sterke merkidentiteit op te bouwen. Wij helpen je bij het ontwikkelen van een visueel systeem dat op elk platform en in elke situatie consistent wordt toegepast.

Meer over Huisstijl

Bedrijfsidentiteit

Concepten

De essentie van je merk of een bepaalde visie vertalen naar een sterk, uniek concept? Vertrouw op onze ervaring en technische expertise om die tot leven te brengen.

Meer over Concepten

Bedrijfsidentiteit

Rebranding

Soms is het tijd voor een verandering. Of je nu een nieuwe markt betreedt, een nieuwe doelgroep aantrekt of gewoon een opfrisbeurt nodig hebt, wij staan klaar om je merk naar het volgende niveau te tillen.

Meer over Rebranding

Werving

Employer branding

Maak van je bedrijf een aantrekkelijke werkplek om de beste talenten aan te trekken.

Meer over Employer branding

Klaar om een onuitwisbare indruk te maken? 

Laat Bullet Point je helpen om de ware kracht van je merk te ontketenen. Vul ons contactformulier in en laten we samen een onvergetelijk merkverhaal creëren. 👇

Wat zeggen
onze klanten?

Bij deze wil ik even laten weten dat we twee gouden Tavola’s en twee nominaties hebben gewonnen. Dat is mede dankzij jullie hulp en mooie ontwerpen. Dikke merci!

Vicky Van Gils

Food Revolution

Vicky Van Gils

Jullie zijn duidelijk zeer gemotiveerd en sterk in jullie vak. Dat maakt ons gerust dat we de goede partner hebben gekozen.

Marnic Vandenbroucke - Director

Cares Assistance

Marnic Vandenbroucke - Director

De reden dat wij elke keer opnieuw voor Bullet Point kiezen is hun snelle en correcte opvolging. Ze zijn altijd bereikbaar en houden rekening met de timing die wij vooropstellen. Ze nemen onze input ten harte en werken telkens opnieuw een straf & origineel ontwerp uit met de juiste look en feel.

Jasper Van Steenberghe

Bertec

Jasper Van Steenberghe

Bullet Point bracht ál onze wensen in vervulling. We kregen zoals gevraagd een gebruiksvriendelijke, goed bereikbare website met een zeer professionele uitstraling! Dus wij zijn méér dan tevreden klanten van Bullet Point en hun topteam! Doe zo verder!

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Tuinen Frederick Claeys

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Correcte samenwerking en communicatie

Ann-Sophie Vansteenkiste

Donck

Ann-Sophie Vansteenkiste

Een dikke proficiat voor jullie team, we zijn echt enorm tevreden over het nieuwe logo, de baseline én de website! Merci voor de fijne samenwerking.

Didier Lingier - Directeur

De Schatkist

Didier Lingier - Directeur