Content

Van de copywriter van je corporate krant, brochures of direct mailings. De schrijver van je e-magazine, website, blog of sociale mediaposts. Over de bedenker van je merknaam, baseline of slogan. Tot de maker en uitvoerder van een contentmarketingstrategie. Wat je ook zoekt, Bullet Point is graag je contentcompagnon. Met inhoud, voor alle duidelijkheid. En het contentement? Dat krijg je er gratis bij.

CONTENT MARKETING

Inspireren, informeren of connecteren. Met contentmarketing kan je alle kanten op. Wees gerust, Bullet Point weet welke kant jij op moet om je doelgroep te bereiken. Meer zelfs, we weten perfect met welke content jij een langetermijnrelatie kan opbouwen met je publiek. Vertrouw op boeiende inhoud met de juiste SEO-kernwoorden, verspreid op het juiste moment en via de geknipte kanalen. Of het nu gaat om blogs, e-letters, print en digitale magazines, sociale media of websites. We houden het allemaal bij in een uitgekiend contentplan.

COPYWRITING

Bij Bullet Point palaveren we niet over content. We schrijven ‘m. Eén boodschap vertalen we op verschillende manieren voor meerdere kanalen. Zowel online als offline. Zowel lang als kort. Redactioneel en commercieel. Krachtig of zeemzoet. SEO-vriendelijk of gewoon vriendelijk. Nooit ondoordacht. Altijd met de vooropgestelde contentstrategie in het achterhoofd.

WEBTEKSTEN

Wie een website heeft, wil natuurlijk ook gevonden worden door zoekmachines zoals Google. Bullet Point zorgt ervoor dat je doelgroep terechtkomt op jouw site. Dat doen we door op de juiste content en zoektermen te voorzien. Kortom: SEO (Search Engine Optimization of Zoekmachineoptimalisatie). En dat is cruciaal om goed te scoren tussen de niet-betaalde zoekresultaten.

Lees meer over onze webteksten


STRAFFE COPY NODIG?
TAKE THE BULL BY THE HORNS & CONTACTEER ONS