Home Content Sociale media content

Sociale media content

Maak een blijvende indruk met straffe social media content

Stap in de wereld van social media en laat je merk opvallen met boeiende, originele en doeltreffende content 🤩

Bullet Point laat jouw bedrijf stralen op diverse sociale platformen en bereikt je doelgroep met aantrekkelijke, deelbare en conversiegerichte content 🛍

Wil je knappe content op je sociale media?

  • Haal je zelden likes of heb je weinig volgers?
  • Weet je niet goed wat je moet posten?
  • Zijn je kanalen maar een dooie boel?
Zoek dan niet verder. Je hebt je ideale partner voor sociale media content gevonden! 

Onze social media content diensten:

Strategie en planning

Wij ontwikkelen een op maat gemaakte social media content strategie die past bij jouw merk, doelgroep en doelstellingen. We zorgen voor een duidelijk plan, inclusief content kalender, om je sociale kanalen te laten groeien.

Creatie en ontwerp

Onze getalenteerde ontwerpers en content creators werken nauw samen om visueel aantrekkelijke, unieke en boeiende content te produceren die aansluit bij jouw merkidentiteit en de aandacht van je publiek trekt.

Copywriting

Of het nu gaat om pakkende oneliners, boeiende verhalen of informatieve teksten, onze ervaren tekstschrijvers zorgen voor de perfecte balans tussen creativiteit en SEO om jouw boodschap over te brengen en je vindbaarheid te vergroten.

Beheer en monitoring

Als je dat wil, beheren wij jouw social media accounts, plannen en publiceren we content en monitoren we de resultaten. Zo kun jij je focussen op het runnen van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor je online succes.

Klaar om je social media content naar een hoger niveau te tillen? 

Neem contact op met Bullet Point en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen 👇

Wat zeggen
onze klanten?

Bij Didess werken we al jaren samen met Bullet Point. Voor onze website, folders, etiketten, stategisch advies en andere marketingvragen kunnen we bij hen terecht. Het team heeft alleen maar troeven: communicatief top, creatief uitmuntend, voor elke zorg een oplossing én een superleuk West-Vlaams accent. Als Kempenaars zijn wij fan!

Vicky Van Gils

Didess

Vicky Van Gils

Onze samenwerking met Bullet Point kenmerkte zich door een vlotte en efficiënte communicatie. Er werd bovendien steeds rekening gehouden met timing en deadlines. We kregen ook de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het creatieve proces en onze eigen ideeën te delen, wat resulteerde in een eindproduct dat aan onze verwachtingen voldoet. We zijn zeer tevreden met de nieuwe uitstraling van onze website mede door de waardevolle bijdragen van Bullet Point.

Paulien Vandaele

Ufin

Paulien Vandaele

In Bullet Point vonden wij de partner die we zochten. Wat deze samenwerking voor ons echt onderscheidde, was de op maat gemaakte aanpak. Het team nam echt de tijd om naar onze wensen te luisteren en te begrijpen wat wij voor ogen hadden.

Lauwers Advocaten

Lauwers Advocaten

Lauwers Advocaten

Bullet Point staat altijd klaar om te luisteren naar de wensen van de klant. Prima service ! Zeer aangenaam om mee te werken :)

Lein Terryn

Terryn Schors en Potgrond

Lein Terryn

Zeer fijne firma om mee samen te werken. Leveren uitstekend werk en staan altijd klaar voor hun klanten.

Michelle Rommens

Home Coach

Michelle Rommens

Creatieve en goed ogende oplossing. Een nieuwe website. Zeer tevreden over het afgeleverde resultaat! En een tof team.

Lex Corijn

R&breakfast

Lex Corijn

Bij deze wil ik even laten weten dat we twee gouden Tavola’s en twee nominaties hebben gewonnen. Dat is mede dankzij jullie hulp en mooie ontwerpen. Dikke merci!

Vicky Van Gils

Food Revolution

Vicky Van Gils

Jullie zijn duidelijk zeer gemotiveerd en sterk in jullie vak. Dat maakt ons gerust dat we de goede partner hebben gekozen.

Marnic Vandenbroucke - Director

Cares Assistance

Marnic Vandenbroucke - Director

De reden dat wij elke keer opnieuw voor Bullet Point kiezen is hun snelle en correcte opvolging. Ze zijn altijd bereikbaar en houden rekening met de timing die wij vooropstellen. Ze nemen onze input ten harte en werken telkens opnieuw een straf & origineel ontwerp uit met de juiste look en feel.

Jasper Van Steenberghe

Bertec

Jasper Van Steenberghe

Bullet Point bracht ál onze wensen in vervulling. We kregen zoals gevraagd een gebruiksvriendelijke, goed bereikbare website met een zeer professionele uitstraling! Dus wij zijn méér dan tevreden klanten van Bullet Point en hun topteam! Doe zo verder!

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Tuinen Frederick Claeys

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Correcte samenwerking en communicatie

Ann-Sophie Vansteenkiste

Donck

Ann-Sophie Vansteenkiste

Een dikke proficiat voor jullie team, we zijn echt enorm tevreden over het nieuwe logo, de baseline én de website! Merci voor de fijne samenwerking.

Didier Lingier - Directeur

De Schatkist

Didier Lingier - Directeur