Home Content Sociale media content

Sociale media content

Maak een blijvende indruk met straffe social media content

Stap in de wereld van social media en laat je merk opvallen met boeiende, originele en doeltreffende content 🤩

Bullet Point laat jouw bedrijf stralen op diverse sociale platformen en bereikt je doelgroep met aantrekkelijke, deelbare en conversiegerichte content 🛍

Wil je knappe content op je sociale media?

  • Haal je zelden likes of heb je weinig volgers?
  • Weet je niet goed wat je moet posten?
  • Zijn je kanalen maar een dooie boel?
Zoek dan niet verder. Je hebt je ideale partner voor sociale media content gevonden! 

Onze social media content diensten:

Strategie en planning

Wij ontwikkelen een op maat gemaakte social media content strategie die past bij jouw merk, doelgroep en doelstellingen. We zorgen voor een duidelijk plan, inclusief content kalender, om je sociale kanalen te laten groeien.

Creatie en ontwerp

Onze getalenteerde ontwerpers en content creators werken nauw samen om visueel aantrekkelijke, unieke en boeiende content te produceren die aansluit bij jouw merkidentiteit en de aandacht van je publiek trekt.

Copywriting

Of het nu gaat om pakkende oneliners, boeiende verhalen of informatieve teksten, onze ervaren tekstschrijvers zorgen voor de perfecte balans tussen creativiteit en SEO om jouw boodschap over te brengen en je vindbaarheid te vergroten.

Beheer en monitoring

Als je dat wil, beheren wij jouw social media accounts, plannen en publiceren we content en monitoren we de resultaten. Zo kun jij je focussen op het runnen van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor je online succes.

Klaar om je social media content naar een hoger niveau te tillen? 

Neem contact op met Bullet Point en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen 👇

Wat zeggen
onze klanten?

Bij deze wil ik even laten weten dat we twee gouden Tavola’s en twee nominaties hebben gewonnen. Dat is mede dankzij jullie hulp en mooie ontwerpen. Dikke merci!

Vicky Van Gils

Food Revolution

Vicky Van Gils

Jullie zijn duidelijk zeer gemotiveerd en sterk in jullie vak. Dat maakt ons gerust dat we de goede partner hebben gekozen.

Marnic Vandenbroucke - Director

Cares Assistance

Marnic Vandenbroucke - Director

De reden dat wij elke keer opnieuw voor Bullet Point kiezen is hun snelle en correcte opvolging. Ze zijn altijd bereikbaar en houden rekening met de timing die wij vooropstellen. Ze nemen onze input ten harte en werken telkens opnieuw een straf & origineel ontwerp uit met de juiste look en feel.

Jasper Van Steenberghe

Bertec

Jasper Van Steenberghe

Bullet Point bracht ál onze wensen in vervulling. We kregen zoals gevraagd een gebruiksvriendelijke, goed bereikbare website met een zeer professionele uitstraling! Dus wij zijn méér dan tevreden klanten van Bullet Point en hun topteam! Doe zo verder!

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Tuinen Frederick Claeys

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Correcte samenwerking en communicatie

Ann-Sophie Vansteenkiste

Donck

Ann-Sophie Vansteenkiste

Een dikke proficiat voor jullie team, we zijn echt enorm tevreden over het nieuwe logo, de baseline én de website! Merci voor de fijne samenwerking.

Didier Lingier - Directeur

De Schatkist

Didier Lingier - Directeur