Het lanceren van een nieuw merk op de markt, betekent een complete branding met specifiek design. We verzorgen zowel instore- als outstore-communicatie, verpakkingen, print advertising, social media en ook de website (SEO & SEA).

Lees meer

Een huisstijl je bedrijfswaarden uitstraalt en een website die je bezoekers omverblaast. Dat wil iedereen toch? Ontdek hoe Bullet Point net dat verwezenlijkte voor Decat.

Lees meer

De maandelijkse folders van de Keukenbouwer kregen door Bullet Point een volledige make-over. Maar heb je ook al de nieuwe huisstijl gezien? Hun beursstanden of nieuwe gevel? Ontdek het hier allemaal.

Lees meer

Creativiteit & innovatie. Die centrale waarden van R&D Foodrevolution werden doorgetrokken in het ontwerp van de nieuwe huisstijl en website. Productfolders en verpakkingen ontwikkelden we ook. Een resultaat om van te smullen, toch?

Lees meer

De nieuwe huisstijl van Bertec kun je bewonderen op briefpapier, mappen, enveloppen, naamkaartjes en meer. Niet enkel de website kreeg een grondige make-over, ook productverpakkingen hebben een nieuwe look.

Lees meer

Feilloze beurscommunicatie is cruciaal. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres, kijk maar naar ons ontwerp van de Mosmonster-beursstand. Ook de algemene look & feel van Mosmonster heeft Bullet Point onder handen genomen.

Lees meer