Howden Maintenance Partners

De communicatiestrategie van Howden Maintenance Partners was aan groot onderhoud toe. Wij trokken ons werkplunje aan, haalden ons beste gereedschap tevoorschijn en gingen aan de slag.

Lees meer
Strategie Logo Huisstijl Print Copywriting

Ploegsteert

Hoe kunnen 3 aparte entiteiten hun eigen identiteit behouden en tegelijk uitstralen dat ze tot eenzelfde groep behoren? Een koud kunstje voor Bullet Point!

Lees meer
Logo Huisstijl Print Copywriting

Culligan

Wanneer we straffe communicatie mogen uitwerken, voelen we ons als een vis het water. Zeker als een toonaangevend bedrijf als Culligan bij ons aanklopt. Benieuwd naar ons werk voor de wereldleider in waterbehandeling?

Lees meer
Strategie Huisstijl Print Copywriting

Delaere

“Oe, gebrukt-je gie nog wosandjes?” Hoe deze legendarische uitspraak uit de tv-reeks ‘Bevergem’ een nieuw leven kreeg in de radiospot van Delaere lees je hier.

Lees meer
Strategie Huisstijl Print Social Copywriting

30 Procent Minder

Sorteren doen we allemaal. En toch bevat de gemiddelde restafvalzak nog heel zaken die er niet in thuis horen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, vonden MIROM en Imog. Bullet Point to the rescue!

Lees meer
Strategie Logo Huisstijl Print Social Copywriting Webdesign

REVAN

Op zoek naar een nieuwe vloer, in kurk, parket of vinyl? Is je trap aan een grondige renovatie toe? Of lijkt een gevel in spuitkurk je wel wat? Bij Revan kan het allemaal! Je had er al van gehoord? Prima, dat betekent dat ons werk voor Revan geslaagd is.

Lees meer
Strategie Logo Huisstijl Print Social Instore Copywriting Webdesign