Sorteren doen we allemaal. En toch bevat de gemiddelde restafvalzak nog heel zaken die er niet in thuis horen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, vonden MIROM en Imog. Bullet Point to the rescue!

Lees meer

Niets is zo mooi als nieuw leven. Toch zijn we ook trots op ons werk voor vroedvrouwenpraktijk Aesem! Een sterke nieuwe naam, uitnodigende website en uitgedachte strategie. Een project die je moet gezien hebben.

Lees meer

Het lanceren van een nieuw merk op de markt, betekent een complete branding met specifiek design. We verzorgen zowel instore- als outstore-communicatie, verpakkingen, print advertising, social media en ook de website (SEO & SEA).

Lees meer

Het logo van de firma Laconte onderging een grondige restyling en diende als trekker voor de nieuwe huisstijl en website. Bullet Point zorgde ook voor de passende content en copywriting.

Lees meer

FSTVL had al ijssalons in Knokke, Deinze en Tielt en opent nu ook een vestiging in Aalter. Bullet Point zorgde voor de rebranding, een nieuwe website en de communicatie voor de nieuwe vestiging.

Lees meer

Van herbruikbare bekers en affiches tot folders en hele milieukrantjes. Benieuwd hoe die eruit zien? Ontdek snel onze realisaties voor MIROM.

Lees meer