Home Content Videografie

Videografie

Breng je merk tot leven met boeiende videografie

Sterke visuele verhalen zijn een krachtige manier om je merk tot leven te brengen. Met videografie zorgen we ervoor dat je bedrijf, producten en diensten op een boeiende en indrukwekkende manier worden gepresenteerd 🎥

Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, reclamevideo, of andere video content, ons team van getalenteerde specialisten heeft de ervaring en het inzicht om videos te realiseren waar je doelgroep helemaal wild van wordt 🤩

Wil je de kracht van video benutten?

  • Verlang je naar content die echt emotie oproept?
  • Heb je behoefte aan video's die je publiek engageren en informeren?
  • Wil je zonder gigantisch budget een professionele video?
  • Hoop je op een vlotte productie en oplevering?
  • Verwacht je betrokkenheid bij het hele proces, van concept tot productie?
Zoek dan niet verder. Je hebt je ideale videopartner gevonden!

Waarom kiezen voor Bullet Point voor je videografie?

Wij luisteren

Ons team werkt nauw samen met jou om een duidelijk beeld te krijgen van je visie. We voorzien uitgebreide briefings aan onze betrouwbare videopartners, of we werken nauw samen met de videopartner van jouw keuze.

Complete ontzorging

Van de voorbereiding van het scenario tot de begeleiding bij video-opnames, we ontzorgen je doorheen elke stap van het proces. We zorgen ervoor dat alles vlot verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het belangrijkste - jouw bedrijf.

Grafische video’s

Naast traditionele videoproductie ontwikkelen we ook inhouse grafische video's. Een uitstekende manier om complexe communicatie op een eenvoudige en aantrekkelijke manier over te brengen.

Strategisch inzicht

Video staat nooit op zich. Het is altijd een onderdeel van een bredere communicatiestrategie. Bullet Point bewaakt die strategie en zorgt voor de uitwerking van alle tools.

Klaar om je merk tot leven te brengen met boeiende video content? 

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. We bespreken graag hoe we je kunnen helpen met video. We kijken ernaar uit om je merk in beweging te zetten!

Wat zeggen
onze klanten?

Bij Didess werken we al jaren samen met Bullet Point. Voor onze website, folders, etiketten, stategisch advies en andere marketingvragen kunnen we bij hen terecht. Het team heeft alleen maar troeven: communicatief top, creatief uitmuntend, voor elke zorg een oplossing én een superleuk West-Vlaams accent. Als Kempenaars zijn wij fan!

Vicky Van Gils

Didess

Vicky Van Gils

Onze samenwerking met Bullet Point kenmerkte zich door een vlotte en efficiënte communicatie. Er werd bovendien steeds rekening gehouden met timing en deadlines. We kregen ook de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het creatieve proces en onze eigen ideeën te delen, wat resulteerde in een eindproduct dat aan onze verwachtingen voldoet. We zijn zeer tevreden met de nieuwe uitstraling van onze website mede door de waardevolle bijdragen van Bullet Point.

Paulien Vandaele

Ufin

Paulien Vandaele

In Bullet Point vonden wij de partner die we zochten. Wat deze samenwerking voor ons echt onderscheidde, was de op maat gemaakte aanpak. Het team nam echt de tijd om naar onze wensen te luisteren en te begrijpen wat wij voor ogen hadden.

Lauwers Advocaten

Lauwers Advocaten

Lauwers Advocaten

Bullet Point staat altijd klaar om te luisteren naar de wensen van de klant. Prima service ! Zeer aangenaam om mee te werken :)

Lein Terryn

Terryn Schors en Potgrond

Lein Terryn

Zeer fijne firma om mee samen te werken. Leveren uitstekend werk en staan altijd klaar voor hun klanten.

Michelle Rommens

Home Coach

Michelle Rommens

Creatieve en goed ogende oplossing. Een nieuwe website. Zeer tevreden over het afgeleverde resultaat! En een tof team.

Lex Corijn

R&breakfast

Lex Corijn

Bij deze wil ik even laten weten dat we twee gouden Tavola’s en twee nominaties hebben gewonnen. Dat is mede dankzij jullie hulp en mooie ontwerpen. Dikke merci!

Vicky Van Gils

Food Revolution

Vicky Van Gils

Jullie zijn duidelijk zeer gemotiveerd en sterk in jullie vak. Dat maakt ons gerust dat we de goede partner hebben gekozen.

Marnic Vandenbroucke - Director

Cares Assistance

Marnic Vandenbroucke - Director

De reden dat wij elke keer opnieuw voor Bullet Point kiezen is hun snelle en correcte opvolging. Ze zijn altijd bereikbaar en houden rekening met de timing die wij vooropstellen. Ze nemen onze input ten harte en werken telkens opnieuw een straf & origineel ontwerp uit met de juiste look en feel.

Jasper Van Steenberghe

Bertec

Jasper Van Steenberghe

Bullet Point bracht ál onze wensen in vervulling. We kregen zoals gevraagd een gebruiksvriendelijke, goed bereikbare website met een zeer professionele uitstraling! Dus wij zijn méér dan tevreden klanten van Bullet Point en hun topteam! Doe zo verder!

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Tuinen Frederick Claeys

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Correcte samenwerking en communicatie

Ann-Sophie Vansteenkiste

Donck

Ann-Sophie Vansteenkiste

Een dikke proficiat voor jullie team, we zijn echt enorm tevreden over het nieuwe logo, de baseline én de website! Merci voor de fijne samenwerking.

Didier Lingier - Directeur

De Schatkist

Didier Lingier - Directeur