Home Branding Logo

Logo

Laat jouw merk schitteren met een uniek en professioneel logo

Een sterk en herkenbaar logo is het fundament van jouw merkidentiteit. Het weerspiegelt jouw bedrijfsvisie en waarden en is het eerste wat potentiële klanten van jouw onderneming te zien krijgen 👀

Bij Bullet Point begrijpen we het belang van een krachtig logo en bieden we creatieve en professionele logo ontwerpen die jouw bedrijf laten opvallen 🌟

Op zoek naar een nieuw logo?

  • Eentje dat je merk perfect weerspiegelt?
  • Dat opvalt en herinnerd wordt?
  • En overal toepasbaar is?
Zoek dan niet verder. Je hebt je ideale logo-ontwerper gevonden!

Waarom je logo zo belangrijk is:

Herkenbaarheid van je merk

Een sterk logo maakt je merk direct herkenbaar, onderscheidt je van de concurrentie en verhoogt de merkherinnering bij je doelgroep.

Consistente merkidentiteit

Een sterk logo helpt bij het creëren van een consistente merkidentiteit op alle platforms en marketingmaterialen, wat bijdraagt aan de algemene samenhang en herkenbaarheid van uw merk.

Een positieve eerste indruk 

Je logo is vaak het eerste wat een potentiële klant van je bedrijf ziet. Een aantrekkelijk en professioneel ontworpen logo maakt een positieve eerste indruk en vergroot het vertrouwen in je bedrijf.

Weerspiegeling van missie en waarden

Een logo kan de kernmissie, waarden en het unieke verhaal van je bedrijf op een visuele manier communiceren, wat bijdraagt aan het algehele merkimago.

Jouw logo ontwerpen? Zo doen we dat:

1. Kennismaking en briefing 💬

We beginnen met een gesprek om je bedrijf, merkidentiteit, doelstellingen en vereisten voor het logo te begrijpen.

2. Onderzoek en conceptontwikkeling 🔍

We voeren een concurrentieanalyse uit en ontwikkelen vervolgens concepten voor je logo op basis van onze bevindingen en de briefing.

3. Ontwerp 🎨

We creëren voorlopige ontwerpen en werken deze uit op basis van je feedback, en herhalen dit proces totdat we een ontwerp hebben dat aan jouw verwachtingen voldoet.

4. Finale logo ontwerp 🤩

Na je goedkeuring van het voorlopige ontwerp, werken we dit uit tot het definitieve logo, waarbij we aandacht besteden aan details en kwaliteit.

5. Oplevering en implementatie 🚀

We leveren het logo in verschillende formaten voor verschillende toepassingen en kunnen indien nodig ook helpen met de implementatie op je website, social media, drukwerk, enz.

Wil je een uniek en herkenbaar logo?

Onze ervaren ontwerpers staan klaar om een logo te creëren dat jouw merkidentiteit weerspiegelt en je onderscheidt van de concurrentie. Wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op! 👇

Wat zeggen
onze klanten?

Bij deze wil ik even laten weten dat we twee gouden Tavola’s en twee nominaties hebben gewonnen. Dat is mede dankzij jullie hulp en mooie ontwerpen. Dikke merci!

Vicky Van Gils

Food Revolution

Vicky Van Gils

Jullie zijn duidelijk zeer gemotiveerd en sterk in jullie vak. Dat maakt ons gerust dat we de goede partner hebben gekozen.

Marnic Vandenbroucke - Director

Cares Assistance

Marnic Vandenbroucke - Director

De reden dat wij elke keer opnieuw voor Bullet Point kiezen is hun snelle en correcte opvolging. Ze zijn altijd bereikbaar en houden rekening met de timing die wij vooropstellen. Ze nemen onze input ten harte en werken telkens opnieuw een straf & origineel ontwerp uit met de juiste look en feel.

Jasper Van Steenberghe

Bertec

Jasper Van Steenberghe

Bullet Point bracht ál onze wensen in vervulling. We kregen zoals gevraagd een gebruiksvriendelijke, goed bereikbare website met een zeer professionele uitstraling! Dus wij zijn méér dan tevreden klanten van Bullet Point en hun topteam! Doe zo verder!

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Tuinen Frederick Claeys

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Correcte samenwerking en communicatie

Ann-Sophie Vansteenkiste

Donck

Ann-Sophie Vansteenkiste

Een dikke proficiat voor jullie team, we zijn echt enorm tevreden over het nieuwe logo, de baseline én de website! Merci voor de fijne samenwerking.

Didier Lingier - Directeur

De Schatkist

Didier Lingier - Directeur