Home Branding Bedrijfsnaam & baseline

Bedrijfsnaam & baseline

Het begin van jouw merkverhaal

Een sterke bedrijfsnaam en een inspirerende baseline kunnen het verschil maken tussen opvallen en over het hoofd gezien worden. Ze dragen ook bij aan je identiteit en herkenbaarheid. 

Bullet Point helpt je de perfecte naam en slogan te vinden die het hart van je merk vormen ✍️ Daarbij gaan we verder dan alleen creativiteit en esthetiek. We duiken diep in de kern van jouw bedrijf, jouw waarden en jouw doelgroep.

Op zoek naar een sterke naam voor je bedrijf?

  • Die origineel is en blijft hangen?
  • Waar je een brand rond kan bouwen?
  • Met een inspirerende baseline?
Zoek dan niet verder. Bullet Point is jouw partner!

Een sterke bedrijfsnaam: het begin van jouw succes

Een sterke bedrijfsnaam is onvergetelijk, gemakkelijk uit te spreken en te spellen, en roept de juiste emoties en associaties op. 

Het maakt een blijvende eerste indruk en onderscheidt je van de concurrentie. Of je nu op zoek bent naar een originele naam voor je nieuwe bedrijf of overweegt je huidige naam te veranderen, wij kunnen je helpen.

De perfecte baseline: je belofte aan de klant

Een effectieve baseline is meer dan alleen maar pakkend. Het moet je merkbelofte communiceren, binnenkomen bij je doelgroep en hen aansporen tot actie. 

Het helpt je bedrijf om een sterk merkbeeld te vormen en versterkt je positie in de markt.

Op zoek naar een originele bedrijfsnaam en/of baseline?

Neem vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou een sterke merkidentiteit te creëren. 👇

Wat zeggen
onze klanten?

Bij deze wil ik even laten weten dat we twee gouden Tavola’s en twee nominaties hebben gewonnen. Dat is mede dankzij jullie hulp en mooie ontwerpen. Dikke merci!

Vicky Van Gils

Food Revolution

Vicky Van Gils

Jullie zijn duidelijk zeer gemotiveerd en sterk in jullie vak. Dat maakt ons gerust dat we de goede partner hebben gekozen.

Marnic Vandenbroucke - Director

Cares Assistance

Marnic Vandenbroucke - Director

De reden dat wij elke keer opnieuw voor Bullet Point kiezen is hun snelle en correcte opvolging. Ze zijn altijd bereikbaar en houden rekening met de timing die wij vooropstellen. Ze nemen onze input ten harte en werken telkens opnieuw een straf & origineel ontwerp uit met de juiste look en feel.

Jasper Van Steenberghe

Bertec

Jasper Van Steenberghe

Bullet Point bracht ál onze wensen in vervulling. We kregen zoals gevraagd een gebruiksvriendelijke, goed bereikbare website met een zeer professionele uitstraling! Dus wij zijn méér dan tevreden klanten van Bullet Point en hun topteam! Doe zo verder!

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Tuinen Frederick Claeys

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Correcte samenwerking en communicatie

Ann-Sophie Vansteenkiste

Donck

Ann-Sophie Vansteenkiste

Een dikke proficiat voor jullie team, we zijn echt enorm tevreden over het nieuwe logo, de baseline én de website! Merci voor de fijne samenwerking.

Didier Lingier - Directeur

De Schatkist

Didier Lingier - Directeur