Home Branding Huisstijl

Huisstijl

Breng jouw bedrijfsidentiteit visueel tot leven met een sterke huisstijl

Een sterke huisstijl is cruciaal voor de herkenbaarheid en geloofwaardigheid van jouw bedrijf. 

Het weerspiegelt jouw merkidentiteit en creëert een unieke uitstraling die je onderscheidt van de concurrentie 🏆

Bullet Point is gespecialiseerd in het ontwerpen van op maat gemaakte huisstijlen die perfect passen bij jouw bedrijfsvisie en doelgroep 👥

Op zoek naar een unieke huisstijl?

  • Die je merkidentiteit weerspiegelt?
  • Die opvalt en herkenbaar is?
  • Die je geen fortuin kost?
Zoek dan niet verder. Je hebt je ideale huisstijlontwerper gevonden!

Waarom Bullet Point kiezen voor jouw huisstijl?

Ervaren huisstijl ontwerpers

Ons team van deskundige ontwerpers heeft jarenlange ervaring met het creëren van visueel aantrekkelijke huisstijlen.

Op maat gemaakt ontwerp

Wij geloven dat elke huisstijl uniek moet zijn. Daarom ontwerpen we een op maat gemaakte huisstijl die perfect aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en doelstellingen.

Consistentie en herkenbaarheid

We zorgen voor een consistente visuele identiteit die jouw merk herkenbaar maakt voor jouw doelgroep.

Volledige huisstijl ondersteuning

Naast het ontwerpen van jouw huisstijl, bieden we ook ondersteuning bij het implementeren ervan op al jouw communicatiemiddelen, zowel online als offline.

Jouw huisstijl ontwerpen? Zo doen we dat:

1. Merkanalyse 🔍

We starten met een diepgaande analyse van je merk - je missie, visie, waarden, doelgroep, concurrenten en huidige merkpositionering. Deze informatie helpt ons bij het definiëren van een unieke en onderscheidende merkidentiteit.

2. Conceptontwikkeling 🧠

Op basis van de merkanalyse ontwikkelen we verschillende concepten voor je huisstijl. Elk concept wordt gepresenteerd met kleurenpaletten, typografie, beeldtaal en andere visuele elementen die de sfeer en persoonlijkheid van je merk overbrengen.

3. Feedback en verfijning 💬

We presenteren de concepten en verzamelen jouw feedback. We verfijnen het gekozen concept op basis van je opmerkingen en suggesties, zodat het perfect aansluit bij je merk en je visie.

4. Huisstijlgids 📖 

Eens het concept is goedgekeurd, werken we de huisstijl verder uit en creëren we een huisstijlgids. Deze gids bevat richtlijnen voor het gebruik van je merkelementen om consistentie te waarborgen in alle toekomstige communicatie en marketingmaterialen.

5. Implementatie 🚀

Tot slot zorgen we voor de implementatie van de nieuwe huisstijl in al je merkuitingen, van je website en social media-kanalen tot gedrukte materialen en verpakkingen. We zorgen ervoor dat je merk er geweldig uitziet op elk platform en in elke context.

Huisstijl laten ontwerpen? Kies voor Bullet Point!

Ben je klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met een op maat gemaakte en professionele huisstijl? Neem vandaag nog contact op met Bullet Point en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. 

Samen creëren we een huisstijl die jouw bedrijf laat schitteren en opvalt in de markt.

Wat zeggen
onze klanten?

Bij deze wil ik even laten weten dat we twee gouden Tavola’s en twee nominaties hebben gewonnen. Dat is mede dankzij jullie hulp en mooie ontwerpen. Dikke merci!

Vicky Van Gils

Food Revolution

Vicky Van Gils

Jullie zijn duidelijk zeer gemotiveerd en sterk in jullie vak. Dat maakt ons gerust dat we de goede partner hebben gekozen.

Marnic Vandenbroucke - Director

Cares Assistance

Marnic Vandenbroucke - Director

De reden dat wij elke keer opnieuw voor Bullet Point kiezen is hun snelle en correcte opvolging. Ze zijn altijd bereikbaar en houden rekening met de timing die wij vooropstellen. Ze nemen onze input ten harte en werken telkens opnieuw een straf & origineel ontwerp uit met de juiste look en feel.

Jasper Van Steenberghe

Bertec

Jasper Van Steenberghe

Bullet Point bracht ál onze wensen in vervulling. We kregen zoals gevraagd een gebruiksvriendelijke, goed bereikbare website met een zeer professionele uitstraling! Dus wij zijn méér dan tevreden klanten van Bullet Point en hun topteam! Doe zo verder!

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Tuinen Frederick Claeys

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Correcte samenwerking en communicatie

Ann-Sophie Vansteenkiste

Donck

Ann-Sophie Vansteenkiste

Een dikke proficiat voor jullie team, we zijn echt enorm tevreden over het nieuwe logo, de baseline én de website! Merci voor de fijne samenwerking.

Didier Lingier - Directeur

De Schatkist

Didier Lingier - Directeur