Home Digitaal

Digitaal

Digitale marketingdiensten die merken tot leven brengen

In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd is, is het cruciaal om je merk online te laten schitteren ✨ 

Bullet Point is gespecialiseerd in het creëren van digitale strategieën die echt werken 🎯

Of het nu gaat om zoekmachine adverteren (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO), e-mail marketing, sociale media marketing of remarketing, wij hebben de expertise en de tools om je merk te laten groeien 🚀

Wil je je digitale aanwezigheid versterken?

  • Op zoek naar een betrouwbare partner voor je online marketing?
  • Verlang je naar meetbare resultaten?
  • Zoek je naar geïntegreerde oplossingen die echt werken?
  • Verwacht je transparantie en regelmatige rapporten?
  • Wil je samenwerken met een team van ervaren digitale specialisten?
Zoek dan niet verder. Je hebt je ideale digitale partner gevonden!

Waarom Bullet Point kiezen voor jouw digitale campagnes?

Geïntegreerde aanpak

We geloven in een geïntegreerde aanpak waarbij al je digitale kanalen samenwerken om je doelstellingen te bereiken. We kijken naar het totaalplaatje om ervoor te zorgen dat je digitale strategie naadloos aansluit op je algehele bedrijfsstrategie.

Meten is weten

We houden ons niet alleen bezig met mooie woorden. We focussen op meetbare resultaten. We stellen duidelijke KPI's op en gebruiken geavanceerde tracking tools om de prestaties van je campagnes te monitoren. Zo weet je precies wat je krijgt voor je investering.

Flexibiliteit

We begrijpen dat de digitale wereld snel verandert. Daarom zijn we flexibel en passen we ons snel aan nieuwe trends en technologieën aan. We blijven innoveren om ervoor te zorgen dat je altijd een stap voor blijft op de concurrentie.

Transparantie

We houden van transparantie. Bij Bullet Point krijg je regelmatige updates en rapporten over je campagnes. We leggen uit wat we doen, waarom we het doen en wat de resultaten zijn.

Zoekmachine marketing

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil je snel online resultaten boeken? Onze SEA-experts brengen je merk naar de top van de zoekresultaten.

Meer over Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine marketing

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wil je duurzame online groei realiseren? Onze SEO-specialisten hebben de kennis en ervaring om je website hoger in de Google-zoekresultaten te krijgen.

Meer over Zoekmachine optimalisatie (SEO)

E-mail

E-mailmarketing

Wil je direct communiceren met je klanten? Wij creëren gepersonaliseerde, boeiende e-mailcampagnes die je klanten betrokken houden en je verkoop stimuleren.

Meer over E-mail marketing

Sociale media

Sociale Media Marketing

Wil je je merk laten stralen op social media? Onze social media managers kunnen je helpen om een krachtige en boeiende aanwezigheid op social media te creëren.

Meer over Sociale media marketing

Sociale media

Remarketing

Heb je moeite om bezoekers om te zetten in klanten? Onze remarketingdiensten kunnen je helpen om bezoekers die je website hebben verlaten, terug te winnen en om te zetten in klanten.

Meer over Remarketing

Klaar om jouw digitale strategie naar een hoger niveau te tillen? 

Vul ons contactformulier in en laten we samen de mogelijkheden ontdekken. Onze digitale experts kunnen niet wachten om samen met jou te werken aan het versterken van je online aanwezigheid. 

Zet vandaag nog de eerste stap naar digitaal succes!

Wat zeggen
onze klanten?

Bij Didess werken we al jaren samen met Bullet Point. Voor onze website, folders, etiketten, stategisch advies en andere marketingvragen kunnen we bij hen terecht. Het team heeft alleen maar troeven: communicatief top, creatief uitmuntend, voor elke zorg een oplossing én een superleuk West-Vlaams accent. Als Kempenaars zijn wij fan!

Vicky Van Gils

Didess

Vicky Van Gils

Onze samenwerking met Bullet Point kenmerkte zich door een vlotte en efficiënte communicatie. Er werd bovendien steeds rekening gehouden met timing en deadlines. We kregen ook de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het creatieve proces en onze eigen ideeën te delen, wat resulteerde in een eindproduct dat aan onze verwachtingen voldoet. We zijn zeer tevreden met de nieuwe uitstraling van onze website mede door de waardevolle bijdragen van Bullet Point.

Paulien Vandaele

Ufin

Paulien Vandaele

In Bullet Point vonden wij de partner die we zochten. Wat deze samenwerking voor ons echt onderscheidde, was de op maat gemaakte aanpak. Het team nam echt de tijd om naar onze wensen te luisteren en te begrijpen wat wij voor ogen hadden.

Lauwers Advocaten

Lauwers Advocaten

Lauwers Advocaten

Bullet Point staat altijd klaar om te luisteren naar de wensen van de klant. Prima service ! Zeer aangenaam om mee te werken :)

Lein Terryn

Terryn Schors en Potgrond

Lein Terryn

Zeer fijne firma om mee samen te werken. Leveren uitstekend werk en staan altijd klaar voor hun klanten.

Michelle Rommens

Home Coach

Michelle Rommens

Creatieve en goed ogende oplossing. Een nieuwe website. Zeer tevreden over het afgeleverde resultaat! En een tof team.

Lex Corijn

R&breakfast

Lex Corijn

Bij deze wil ik even laten weten dat we twee gouden Tavola’s en twee nominaties hebben gewonnen. Dat is mede dankzij jullie hulp en mooie ontwerpen. Dikke merci!

Vicky Van Gils

Food Revolution

Vicky Van Gils

Jullie zijn duidelijk zeer gemotiveerd en sterk in jullie vak. Dat maakt ons gerust dat we de goede partner hebben gekozen.

Marnic Vandenbroucke - Director

Cares Assistance

Marnic Vandenbroucke - Director

De reden dat wij elke keer opnieuw voor Bullet Point kiezen is hun snelle en correcte opvolging. Ze zijn altijd bereikbaar en houden rekening met de timing die wij vooropstellen. Ze nemen onze input ten harte en werken telkens opnieuw een straf & origineel ontwerp uit met de juiste look en feel.

Jasper Van Steenberghe

Bertec

Jasper Van Steenberghe

Bullet Point bracht ál onze wensen in vervulling. We kregen zoals gevraagd een gebruiksvriendelijke, goed bereikbare website met een zeer professionele uitstraling! Dus wij zijn méér dan tevreden klanten van Bullet Point en hun topteam! Doe zo verder!

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Tuinen Frederick Claeys

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Correcte samenwerking en communicatie

Ann-Sophie Vansteenkiste

Donck

Ann-Sophie Vansteenkiste

Een dikke proficiat voor jullie team, we zijn echt enorm tevreden over het nieuwe logo, de baseline én de website! Merci voor de fijne samenwerking.

Didier Lingier - Directeur

De Schatkist

Didier Lingier - Directeur