Ontdek in deze blog onze selectie trends die in 2022 je scherm gaan domineren. Sommigen maken een comeback, anderen zijn nieuw.

Lees meer

Rond SEO of zoekmachineoptimalisatie wordt heel wat gepalaverd. Helaas zijn niet àlle SEO practices die je online vindt het uitvoeren waard. In deze blog leren we je om het kaf van het koren te scheiden.

Lees meer

Instragram blijft opvallend winnen aan populariteit. Benieuwd hoe je het kanaal optimaal kan inzetten voor je bedrijf? We geven je 6 tips.

Lees meer

Is je logo al jarenlang onveranderd gebleven? Ontdek hoe een kleine evolutie van je logo een grote verbetering kan teweegbrengen.

Lees meer

De komst van een nieuw socialmediakanaal brengt nieuwe opportuniteiten met zich mee voor bedrijven. Ontdek waarom aanwezig zijn op TikTok voor jouw bedrijf een goede zakelijke zet kan zijn.

Lees meer

Onlangs bracht Paper Reach de impact van reclamedrukwerk in kaart aan de hand van concrete cijfers. Iets waar wij als reclamebureau helemaal warm van worden vanbinnen, want: print. is. niet. dood! Lees snel verder en ontdek waarin de kracht van print schuilt.

Lees meer