Strategie

Bullet Point is een strategisch communicatiebureau. Strategisch betekent dat we eerst denken en dan doen. Wij schieten geen losse flodders, slaan nooit lukraak een weg in. Integendeel. We stippelen de weg naar jouw bestemming zorgvuldig uit. Maar goed ook, want zonder die routebeschrijving, weet je niet welke keuzes je onderweg moet maken. Of nog: zonder strategie weet je niet welke middelen je moet inzetten om je doelstellingen te bereiken. Gevolg? Voor je het weet, raak je op een dwaalspoor.

Thoughts are the gun
Words are the bullets
Deeds are the target
The bulls-eye is heaven

Bij Bullet Point houden we je op het rechte pad met ons doorgedreven strategisch advies. Een houvast, waardoor je met rasse schreden vooruit gaat. Recht op doel af. Afhankelijk van jouw ambities heb je een andere aanpak nodig. Een complete merkstrategie, marketingstrategie, communicatiestrategie, creatieve strategie, online strategie, socialmediastrategie of contentstrategie.

WELKE STRATEGIE HEB JIJ NODIG?

Dat pluizen we graag voor je uit. Tegen een gunstig tarief. Dat durven we gerust zeggen, want Bullet Point is namelijk erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille. Dat betekent dat je subsidies geniet wanneer je (strategisch) communicatieadvies aan ons vraagt.

Om het even welk strategisch advies jij nodig hebt, we gaan als volgt te werk:

1. ANALYSEREN
We duiken volledig onder in jouw leefwereld, die van je klanten, concurrenten en medewerkers. Wat zijn je sterktes en zwaktes? Je kansen en je uitdagingen? We brengen de missie, visie, ambities en doelstellingen van je bedrijf in kaart en koppelen die aan de noden van je doelgroep.

2. CONCRETISEREN
We hebben genoeg kennis vergaard om je communicatieprobleem met een heldere kijk benaderen. Wat is de boodschap? Aan wie breng je die? En waarom? Hoe bereik je je doelgroepen het beste? Welke middelen en kanalen zijn geschikt om de boodschap over te brengen? Waar positioneer jij je? Kortom, we geven antwoorden en maken keuzes waarmee jij je vooropgestelde doel bereikt.

3. CREËREN
Tijd om de communicatiestrategie te vertalen in een creatief concept. We bedenken een sterk centraal idee dat je doelgroep beweegt. Uniek en onderscheidend. Passend bij de strategie. Of het nu gaat om een radio- of tv-spot, een geïntegreerde campagne of een volledige merkidentiteit. Bullet Point bedenkt en creëert. Altijd met de juiste strategische insteek, de juiste vorm en de juiste toon. Krachtige beelden en pakkende woorden. We brengen jouw verhaal tot leven.

STRATEGISCH ADVIES NODIG?
TAKE THE BULL BY THE HORNS & CONTACTEER ONS