Home Websites

Een nieuwe website nodig?

Wij halen de ‘saai’ uit je website!

  • Een website waar je ‘preus’ op kan zijn?
  • Je niet blauw betalen?
  • Snelle realisatie?
  • Aanpasbaar en makkelijk te beheren?
  • Geen ticket krijgen van zodra je een vraag stelt?

Bij Bullet Point is dat 5 keer een check!

Wij maken websites voor kmo's en zelfstandigen.
West-Vlaamse degelijkheid, correcte prijs.

Geen blabla, geen bullshit.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Naar een gloednieuwe website
in 3 stappen

1

Jouw verhaal

Vertel ons alles over je bedrijf, je doelstellingen, je doelgroep, je producten en je verwachtingen. Zo kunnen we ons helemaal inleven en een website bouwen die precies is wat je nodig hebt.

2

Ons voorstel

Voor we echt uit de startblokken schieten, krijg je natuurlijk eerst een overzichtelijke offerte met een correcte prijs en haalbare timing. Indien ok, gaan we aan de slag en krijg je al snel een eerste ontwerp te zien op basis van jouw wensen.

3

De launch

Jouw nieuwe website bouwen we eerst op een staging omgeving, waardoor je alles kan opvolgen en feedback kan geven. Wanneer alles is afgewerkt, is het grote moment aangebroken: je nieuwe website gaat online! 🚀

Waarom Bullet Point een beestige keuze is voor je nieuwe website

Een website waar je 'preus' op kan zijn

Onze grafisch vormgevers, developers en copywriters werken samen om van jouw nieuwe website een visueel en inhoudelijk pareltje te maken.

De beste prijs-kwaliteit voor kmo’s en zelfstandigen

Afhankelijk van jouw precieze wensen kost een website tussen de € 5.000 en € 9.000. Informeer gerust voor een concrete offerte.

Snelle realisatie

Meestal kunnen wij binnen de 4 à 6 weken je website opleveren. Tenminste, als we snel en tijdig feedback krijgen.

Aanpasbaar en makkelijk zelf te beheren

Dankzij ons gebruiksvriendelijk CMS kan je perfect zelf je website aanpassen en beheren. Wij voorzien ook minstens 2 uur praktijkopleiding.

Geen ticket krijgen van zodra je een vraag hebt

Als je een probleem hebt, wil je geholpen worden. Snel. Een ticketje moeten trekken vinden wij niet kunnen. Bij ons krijg je meteen een expert aan de lijn die je snel helpt.

Wat zeggen
onze klanten?

Bij Didess werken we al jaren samen met Bullet Point. Voor onze website, folders, etiketten, stategisch advies en andere marketingvragen kunnen we bij hen terecht. Het team heeft alleen maar troeven: communicatief top, creatief uitmuntend, voor elke zorg een oplossing én een superleuk West-Vlaams accent. Als Kempenaars zijn wij fan!

Vicky Van Gils

Didess

Vicky Van Gils

Onze samenwerking met Bullet Point kenmerkte zich door een vlotte en efficiënte communicatie. Er werd bovendien steeds rekening gehouden met timing en deadlines. We kregen ook de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het creatieve proces en onze eigen ideeën te delen, wat resulteerde in een eindproduct dat aan onze verwachtingen voldoet. We zijn zeer tevreden met de nieuwe uitstraling van onze website mede door de waardevolle bijdragen van Bullet Point.

Paulien Vandaele

Ufin

Paulien Vandaele

In Bullet Point vonden wij de partner die we zochten. Wat deze samenwerking voor ons echt onderscheidde, was de op maat gemaakte aanpak. Het team nam echt de tijd om naar onze wensen te luisteren en te begrijpen wat wij voor ogen hadden.

Lauwers Advocaten

Lauwers Advocaten

Lauwers Advocaten

Bullet Point staat altijd klaar om te luisteren naar de wensen van de klant. Prima service ! Zeer aangenaam om mee te werken :)

Lein Terryn

Terryn Schors en Potgrond

Lein Terryn

Zeer fijne firma om mee samen te werken. Leveren uitstekend werk en staan altijd klaar voor hun klanten.

Michelle Rommens

Home Coach

Michelle Rommens

Creatieve en goed ogende oplossing. Een nieuwe website. Zeer tevreden over het afgeleverde resultaat! En een tof team.

Lex Corijn

R&breakfast

Lex Corijn

Bij deze wil ik even laten weten dat we twee gouden Tavola’s en twee nominaties hebben gewonnen. Dat is mede dankzij jullie hulp en mooie ontwerpen. Dikke merci!

Vicky Van Gils

Food Revolution

Vicky Van Gils

Jullie zijn duidelijk zeer gemotiveerd en sterk in jullie vak. Dat maakt ons gerust dat we de goede partner hebben gekozen.

Marnic Vandenbroucke - Director

Cares Assistance

Marnic Vandenbroucke - Director

De reden dat wij elke keer opnieuw voor Bullet Point kiezen is hun snelle en correcte opvolging. Ze zijn altijd bereikbaar en houden rekening met de timing die wij vooropstellen. Ze nemen onze input ten harte en werken telkens opnieuw een straf & origineel ontwerp uit met de juiste look en feel.

Jasper Van Steenberghe

Bertec

Jasper Van Steenberghe

Bullet Point bracht ál onze wensen in vervulling. We kregen zoals gevraagd een gebruiksvriendelijke, goed bereikbare website met een zeer professionele uitstraling! Dus wij zijn méér dan tevreden klanten van Bullet Point en hun topteam! Doe zo verder!

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Tuinen Frederick Claeys

Frederick Claeys - Zaakvoerder

Correcte samenwerking en communicatie

Ann-Sophie Vansteenkiste

Donck

Ann-Sophie Vansteenkiste

Een dikke proficiat voor jullie team, we zijn echt enorm tevreden over het nieuwe logo, de baseline én de website! Merci voor de fijne samenwerking.

Didier Lingier - Directeur

De Schatkist

Didier Lingier - Directeur

Ontwerp

Aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk webdesign

Een sterke website combineert een aantrekkelijk ontwerp met een naadloze gebruikerservaring. Als ervaren webdesigners creëren we op maat gemaakte ontwerpen die passen bij jouw merk en doelgroep.

Meer over Webdesign

Ontwikkeling

Technisch solide en future-proof

Onze webdevelopers zorgen ervoor dat jouw website technisch solide en toekomstbestendig is. Wij werken met de nieuwste technologieën, zoals Laravel, om snelle, veilige en schaalbare websites te bouwen.

Meer over Web development

Ontwikkeling

Verkoop jouw producten online

Ben je klaar om jouw producten en diensten online aan te bieden? Tijd voor een webshop! Onze e-commerce oplossingen zorgen ervoor dat jouw online winkel functioneel, veilig en gemakkelijk te beheren is.

Meer over E-commerce

Content

Overtuigende en SEO-vriendelijke teksten

De inhoud van jouw website is net zo belangrijk als het ontwerp. Onze getalenteerde copywriters creëren overtuigende en SEO-vriendelijke teksten die jouw bezoekers aanspreken en hen aanzetten tot actie.

Meer over Web copy