Home Realisaties Festival of creativity

Festival of creativity

Festival of creativity
Logo Food Revolution

Klant: Food Revolution

Huisstijl

Website

Print

Food

In een steeds veranderende maatschappij mag de culinaire wereld niet blijven stilstaan. Food Revolution by Didess detecteert trends, ontwikkelt innoverende concepten en zorgt zo voor (r)evolutie in de sector. Daarbij staat de klant altijd centraal en hebben ze oog voor duurzaamheid bij zowel het productieproces als verpakkingen. 

Packaging & productcatalogen

De innovatieve producten van Food Revolution verdienen een minstens even creatieve verpakking. En laat visueel verleiden nu net ons ding zijn. We zorgden voor het packaging ontwerp van tal van producten, waaronder ook de ontwikkeling van specifieke kapvormen per productvariant. Op de etiketten werden QR-codes voorzien naar de bijhorende inspiratiepagina per product. Ons werk werd trouwens niet alleen door de klant gesmaakt, doorheen de jaren mocht Food Revolution al verschillende awards in ontvangst nemen.  

Al het lekkers van Food Revolution kan je ontdekken in hun productcatalogen. Overzichtelijk gestructureerd volgens productcategorie, vergezeld van een serveertip en gemaakt in verschillende taalversies.