Mosmonster

Mosmonster is dé expert in milieuvriendelijke dakontmossing en gevelreiniging. Door de jaren heen bouwden ze hun expertise en ervaring op. Bovendien werken ze met professionele en gespecialiseerde uitrusting en  ervaren medewerkers.

Logo

We gaven Mosmonster een nieuwe look en feel, door ondere andere een restyling van het logo. De mascotte van Mosmonster werd in een nieuw jasje gestoken en kan vervolgens gebruikt worden in allerhande communicatie. Het beeldmerk werd daarnaast ook voorzien van een functionele en krachtige baseline.

Print

Bij Bullet Point kan je ook terecht voor allerhande printmateriaal, van het design tot de nodige copy. Voor Mosmonster maakten we onder meer deze flyer en brochure. Telkens met de nieuwe huisstijl erin verwerkt, wat zorgt voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling.

Social media

Aanwezig zijn op sociale media is de dag van vandaag onmisbaar, maar ook je manier van communiceren op deze kanalen is van groot belang. Een up-to-date pagina met leuke posts vergezeld van mooie, herkenbare beelden. Hieronder zie je hoe we dat deden voor Mosmonster.

Beurscommunicatie

Wie op een beurs staat, wil graag uitpakken en in het oog springen. Dat doe je natuurlijk met uitmuntende beurscommunicatie. Bullet Point denkt je beursstand uit en zorgt vervolgens ook voor het ontwerp.

Bedrukking firmawagens

Je bedrijfswagens bedrukken met je logo, USP's en contactinformatie komt je merkbekendheid alleen maar ten goede. Ook de firmawagens van Mosmonster werden door Bullet Point voorzien van belettering.


Contacteer ons