Home Blog 10 jaar Bullet Point en een gloednieuw kantoor

10 jaar Bullet Point en een gloednieuw kantoor

10 jaar Bullet Point en een gloednieuw kantoor

Nieuws

Begin 2023 mochten we eindelijk onze intrek nemen in ons spiksplinternieuw kantoor in Lichtervelde. We zijn echt 'preus lik fjirtig': preus op ons nieuw kantoor, preus om te kunnen rekenen op zoveel partners, klanten en sympathisanten. Maar vooral: preus dat we 10 jaar bestaan! 

Officiële opening ðŸ¥‚

In het bijzijn van partners en leveranciers, werd ons kantoor officieel ingehuldigd door 2de Schepen Els Kindt. Uiteraard stonden we te popelen om onze nieuwe werkplek te laten zien aan vrienden en familie. Zij kwamen een kijkje nemen tijdens onze Opendeurdag

10 jaar Bullet Point ðŸ¥³

Communicatieoplossingen creëren die jouw bedrijf doen groeien. Dat doen we sinds dag 1 en ondertussen al 10 jaar lang, nog altijd met evenveel goesting en gedrevenheid. Je weet wat ze zeggen: time flies when you're having fun. Een 10-jarig bestaan, dat verdient natuurlijk een feest met alle toeters en bellen. We maakten er, samen met onze klanten, een mooie avond van met een streepje muziek en lekker eten en drinken. Ook zij gingen die avond op verkenning in ons nieuwe kantoor en kregen zo een kijkje achter onze schermen.  

Grondig Anders

Voor onze officiële opening zamelden we geld in voor Grondig Anders, een sociaal initatief uit Lichtervelde. Dankzij de vele gulle donaties kunnen we dit project financieel ondersteunen.

Deel dit bericht

Onder de indruk?

Laten we samenwerken

051 81 98 66 info@bulletpoint.be