Home Blog Bullet Point verhuist!

Bullet Point verhuist!

Bullet Point verhuist!

Nieuws

10 jaar geleden bundelden onze founders de krachten om in Roeselare Bullet Point op te richten. Hun doel? Ondernemingen helpen met doordachte communicatie, zonder bullshit.  

Nu is Bullet Point uitgegroeid tot een full service marketingbureau met 10 medewerkers. We zijn actief in alle sectoren. Zowel in gans West-Vlaanderen als ver daarbuiten. Door die groei willen we nu een nieuwe stap zetten. Namelijk verhuizen naar een gloednieuw kantoor waar we volledig ons ding kunnen doen! 

Wat mag je verwachten? Nog meer professionaliteit en creativiteit. Van strategie tot campagne, van design tot copy, van logo tot huisstijl, van online tot print, van website tot webshop, we doen het allemaal. Voor elk soort project hebben wij een oplossing.

Teasercampagne

Lichtervelde was in de ban van The ReBullion. Wie al passeerde in de Statiestraat in Lichtervelde weet waarom. Op het voormalige Belfius-kantoor is er een opvallende raamsticker te zien. De boodschap: ‘Binnenkort wordt deze bank onze stal.’ In de buurt werden zelfs mannen met een stierenmasker gespot terwijl ze bankbiljetten uitdeelden. Wat is The ReBullion nu toch?

The ReBullion is onze teasercampagne om onze verhuis naar Lichtervelde aan te kondigen! Doeltreffende communicatie is ons ding en daarom willen we met deze campagne aantonen dat we creatief zijn en out of the box denken.

Bekijk hier onze launch video

Onze stal

Hoe zit het met ons nieuw kantoor? Momenteel zijn we de oude Belfius-bank aan het transformeren tot een moderne, ecologisch verantwoorde werkomgeving. Begin 2023 verhuizen we naar onze ‘stal’. 😉

Benieuwd naar het bouwproces van het kantoor en de verhuis? Volg ons dan op onze social media kanalen!

Deel dit bericht

Onder de indruk?

Laten we samenwerken

051 81 98 66 info@bulletpoint.be