Home Realisaties Groene vingers in een digitaal tijdperk

Groene vingers in een digitaal tijdperk

Groene vingers in een digitaal tijdperk
Logo Tuinen Frederick Claeys

Klant: Tuinen Frederick Claeys

Website

Over de klant

Frederick Claeys verzorgt tuinontwerp, aanleg en -onderhoud in de regio Kortemark en ver daarbuiten.

Over de opdracht

Als tuinman heeft Frederick een voorkeur voor bepaalde soorten werk. Om meer klanten te werven voor die diensten, wou hij graag een nieuwe website.

Website

Onze vingers zijn dan wel niet zo groen als die van Frederick Claeys, maar van websites ontwerpen en bouwen hebben we gelukkig wel kaas gegeten. De nieuwe webstek die we voor onze favoriete tuinman ontwikkelden, is het perfecte voorbeeld van hoe een aantrekkelijk design, SEO-vriendelijke structuur en user experience hand in hand gaan om sterke resultaten te boeken.

Door in de eerste meeting meteen de juiste vragen te stellen, verzamelden we voldoende info om een grondige zoektermanalyse uit te voeren. Aan de hand van die analyse werd de structuur voor de nieuwe website bepaald. Het project kreeg pas echt vorm wanneer we een design ontwikkelden dat perfect aansloot bij de bestaande huisstijl

Na feedback van de klant werd het ontwerp verder geoptimaliseerd, waarna Bullet Point het geheel in een mum van tijd omzette naar een mobile friendly website

Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel een kijkje.

Bullet Point bracht ál onze wensen in vervulling. We kregen zoals gevraagd een gebruiksvriendelijke, goed bereikbare website met een zeer professionele uitstraling! 

Ondertussen kregen we ook enorm veel positieve reacties van klanten, ook veel nieuwe klanten vonden al snel onze website terug in hun zoektocht naar een tuinaannemer. Dus wij zijn méér dan tevreden klanten van Bullet Point en hun topteam! 

Doe zo verder!

Frederick Claeys, zaakvoerder

Deel dit project