Home Realisaties Haal het beste uit je communicatie

Haal het beste uit je communicatie

Haal het beste uit je communicatie
Logo Home Coach

Klant: Home Coach

Strategie

Huisstijl

Website

Copywriting

Home Coach verzorgt de complete inrichting en renovatie van woningen, bedrijfsgebouwen of handelszaken, volledig volgens de noden en wensen van de klant. Bullet Point kreeg de opdracht om de focus van de communicatie te verleggen naar totaalrenovaties. 

Communicatiestrategie

Na een concurrentieanalyse en een studie van de waarden van Home Coach, werd duidelijk dat betrouwbaarheid, inspiratie en ondersteuning belangrijke kernwoorden waren. Dit maakte het eenvoudiger om een brand mee te bouwen, gesteund door een nieuwe baseline: haal het beste uit je woning.  

We vulden dit aan met een strategische doelgroepbenadering. De enige betrachting: de juiste boodschap op het juiste kanaal brengen. 

Website

Al snel bleek dat de bestaande website niet aan de noden voldeed. De content voor particulieren, professionelen en potentiële werknemers werd door elkaar gebruikt. De structuur was niet afgestemd op SEO, noch op een goede user experience. 

Naast deze fundamentele aanpassingen werkten we ook de content uit. Teksten werden met een duidelijk doel voor ogen geschreven, en de site werd doorspekt met duidelijk call to actions.

Fotografie

In de beeldtaal werden tot dan vooral realisaties en renders gebruikt. Zo kwam de communicatie eerder steriel over: het menselijke aspect ontbrak.

In samenwerking met de klant kregen we de kans om een fotoshoot te organiseren, waarmee we heel wat materiaal verzamelden om onder andere website en social media mee te spijzen.

Ook het beste uit je communicatie halen?

Laat van je horen, want da's echt iets voor ons!

Deel dit project