Home Blog 5 signalen dat het tijd is voor een nieuwe website

5 signalen dat het tijd is voor een nieuwe website

5 signalen dat het tijd is voor een nieuwe website

Website

Tips & tricks

Als ondernemer is je website een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid. Het is vaak het eerste contactmoment dat klanten met je hebben en kan het verschil maken tussen wel of geen zaken doen. Het is dus van groot belang dat je website er goed uitziet en correct functioneert. Twijfel je over een nieuwe website? Hier zijn vijf signalen die erop wijzen dat het tijd is voor een upgrade.

1. De uitstraling past niet bij je

Ben jij trots als je je website opent? Of als je hem aan anderen toont? Als de uitstraling van je website niet overeenkomt met wie je bent als ondernemer, dan is het tijd om actie te ondernemen. Je website moet de identiteit van je bedrijf weerspiegelen en een professionele uitstraling hebben. Zowel qua design als qua inhoud. Als dat niet het geval is, kan dat je imago schaden en mensen afschrikken.

Uitstraling website

2. Je krijgt te weinig werk (of het verkeerde werk)

Een website is bedoeld om klanten naar je toe te trekken. Als je merkt dat je te weinig werk krijgt, of als je het verkeerde soort werk krijgt, dan kan dat aan je website liggen. Het kan zijn dat je website niet duidelijk genoeg is over wat je aanbiedt of dat je de verkeerde doelgroep aanspreekt. Een nieuwe website kan ervoor zorgen dat je beter gevonden wordt door je doelgroep en dat je meer en betere opdrachten binnenkrijgt.

3. Je kan de inhoud niet eenvoudig aanpassen

Een website moet gebruiksvriendelijk zijn. Als je merkt dat het lastig is om nieuwe inhoud toe te voegen, of als je website niet goed reageert op veranderingen, dan is het tijd om te kijken voor een nieuwe website. Gebruiksvriendelijke websites maken gebruik van een eenvoudig Content Management Systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk inhoud kunt toevoegen en wijzigen.

Gebruiksvriendelijk CMS

4. Je website is niet mobile friendly

We zijn steeds vaker met onze smartphone bezig. Wist je dat 60% van de webbezoeken via die smartphone gebeuren? Als je website niet geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten, dan kan dit leiden tot een slechte gebruikerservaring. Een slechte mobiele ervaring kan ervoor zorgen dat potentiële klanten afhaken en naar de concurrent gaan. Een website moet daarom altijd responsive zijn en goed werken op alle apparaten.

Mobile friendly website

5. Je online ads presteren niet (of je wil ermee starten)

Als je online wil adverteren, is het belangrijk dat je website goed in elkaar zit. Een slechte website kan ervoor zorgen dat je advertenties niet getoond worden, of dat ze niet het gewenste resultaat opleveren. Een nieuwe website kan ervoor zorgen dat je betere resultaten behaalt met je advertenties en dat je meer klanten bereikt.

Herken jij 1 of meerdere van deze signalen?

Dan is het duidelijk dat je website niet voldoet aan de moderne standaarden. Tijd voor actie! 

Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat je bedrijf beter gevonden wordt, je meer klanten bereikt en opnieuw trots kan zijn op je website. Aarzel niet en zet de eerste stap naar een succesvolle online aanwezigheid!

Deel dit bericht

Onder de indruk?

Laten we samenwerken

051 81 98 66 info@bulletpoint.be