Home Realisaties Een website die gastvrijheid uitstraalt

Een website die gastvrijheid uitstraalt

Een website die gastvrijheid uitstraalt
Logo R&breakfast

Klant: R&breakfast

Website

Copywriting

Wie op zoek is naar een gezellige B&B, informeert zich eerst online. Een website die warmte, gezelligheid en gastvrijheid uitstraalt, heeft dan meteen een streepje voor. Ontdek hoe wij de website van R&breakfast een welverdiende makeover gaven!

Structuur & informatie

In de digitale wereld wil je snel vinden wat je zoekt. De structuur van de oude website was niet helemaal duidelijk en hoewel er veel informatie gegeven werd, was ze nogal moeilijk terug te vinden. 

Enkele belangrijke aanpassingen brachten soelaas. Zo maakten we aparte pagina’s voor de kamers, het ontbijt, de arrangementen, faciliteiten en activiteiten. Ook de voorzieningen voor bedrijven verdiende wel een aparte sectie. 

Door alles op te splitsen in een top- en hoofdnavigatie brachten we meer niveaus aan in de communicatie.

Beeldtaal

Wanneer je de website van een B&B ziet, wil je meteen goesting krijgen om er te verblijven. Aantrekkelijke, duidelijke foto’s zijn daarom een must. Wij gaven ze een prominente plaats doorheen de verschillende pagina’s. 

Verder maakten we ook gebruik van iconen om bepaalde informatie te duiden, bijvoorbeeld over de faciliteiten van de kamer. Dit creëert overzicht.

Creatieve en goed ogende oplossing. Een nieuwe website. Zeer tevreden over het afgeleverde resultaat! En een tof team.

Lex Corijn, uitbater en gastheer R&breakfast

Reservatieformulier

Vroeger viel het soms voor dat berichten van mensen die het online contactformulier invulden, in de spam-folder terechtkwamen. Dat is natuurlijk een ramp, want zo mis je reservaties.


Wij gaven het reservatieformulier een flinke upgrade. Zo is het voortaan mogelijk om een specifieke kamer, arrangement of faciliteit te reserveren. En die reservaties, die komen gewoon netjes in een aparte mailbox van R&breakfast terecht.

Copywriting

Vaak voorzien wij de teksten voor de websites, maar net zo vaak gaan onze klanten zelf aan de slag. Voor de website van R&breakfast gaf gastheer Lex Corijn zelf de input, waarna wij de nodige optimalisaties en correcties aanbrachten. 

Het resultaat? Dat mag er meer dan zijn!

Wil je ook een knappe website?

Laat van je horen!

Deel dit project