Home Realisaties Grondige make-over van bestaande website

Grondige make-over van bestaande website

Grondige make-over van bestaande website
Logo Fidomatic

Klant: Fidomatic

Website

Huisstijl

Over de opdracht

Fidomatic is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van mechanische constructies en precisieonderdelen, alsook in de realisatie van machinebouw op maat. Ze zetten zich in voor de optimalisatie van bedrijfseigen processen (bv. automatisaties) van klanten uit tal van sectoren. Met hun passie voor mechanica maken ze het verschil voor hun klanten, elke dag opnieuw. 

Voor Fidomatic is een website vooral een tool om uit te pakken met hun mogelijkheden en om hun diversiteit aan realisaties weer te geven. En die website, die verdiende wel een inhoudelijke en visuele upgrade. Aan de slag!

Onze oplossing

Bezint eer ge begint: je zal dit spreekwoord nog regelmatig terugvinden in het verslag van onze realisaties, maar dat komt omdat we er zoveel belang aan hechten. Een goede voorbereiding is namelijk echt noodzakelijk als je aan een nieuwe website (of aan een restyling ervan) begint. 

Na een grondig, diepgaand gesprek met de klant kwamen we te weten welke diensten meer nadruk moesten krijgen op de website en wat van secundair belang was. Tegelijk leerden we heel wat bij over de machines, de processen en het vakjargon dat wordt gebruikt. Bijvoorbeeld, dat je bij 'frezen' niet aan aardbeien moet denken, maar aan een manier om metaal te bewerken. 

Die informatie was een goudmijn om een zoekwoordanalyse mee te doen, om vervolgens een SEO-vriendelijke structuur te bepalen. Ons nieuwe, moderne webdesign sloot er vervolgens naadloos op aan.

Ook een nieuwe website nodig?

Laat van je horen!

Deel dit project