Home Realisaties Succesvolle integratie van een nieuw productgamma

Succesvolle integratie van een nieuw productgamma

Succesvolle integratie van een nieuw productgamma

Klant: New Tex

Huisstijl

Website

Print

Food

New Tex by Didess bundelt de krachten van Piet van Steenbergen, het creatieve brein achter New Tex, en Dirk van Didess, bekend om zijn smaakvolle decoraties. Met het aanbod aan vernieuwende producten kan je als chef the next level behalen met je gerechten en zet je iets bijzonders op tafel.

Logo en huisstijl

New Tex is een merk dat thuishoort onder Didess. Het logo en de huisstijl moesten daarom ook mooi aansluiten bij de overkoepelende corporate identity

Folders en verpakking 

Bullet Point verzorgt de productfolders van New Tex in meerdere taalvarianten. Inhoudelijk goed gestructureerd en op smaak gebracht met copy en knap beeldmateriaal. Wij voelen spontaan een hongertje opkomen. We ontwikkelden ook packaging voor het nieuwe productgamma die niet alleen door de klant werd gesmaakt. Ze mochten al verschillende awards in ontvangst nemen. 

Website structuur

Zowel voor het productgamma van New Tex als voor alle kookinspiratie brachten we een heldere structuur op de website. Dankzij het filtersysteem vind je in no time heerlijke recepten per productcategorie.

Deel dit project