Online marketing

Verkeer. Hoe minder, hoe beter. Behalve als het over je website of webshop gaat. Dan krijg je er maar niet genoeg van. Mogen we even het stuur van je overnemen? We gooien al onze expertise op vlak van SEO, SEA, social media en e-mailmarketing samen en tekenen een handig parcours voor je uit. Een digitale marketingstrategie waardoor bezoekers vlot de weg naar je website vinden. Zonder omwegen.

SEO

Bullet Point maakt een uitgebreide SEO- of zoektermanalyse van je bedrijf, je producten en/of diensten. Zo’n keywordonderzoek vormt de basis voor de zoekmachine-optimalisatie van je website. We gebruiken de kernwoorden om goede content te schrijven. Het resultaat van deze Search Engine Optimization-techniek? Als je doelgroep zoekt op een of meerdere van die zoekwoorden, scoort jouw website hoger in Google.

SEA

Search Engine Advertising. Zoekmachine marketing. Of gewoon: online adverteren op Google. Nu ja, gewoon… Jij betaalt voor bezoekers. Wij zorgen dat die bezoekers kwalitatief zijn. Hoe? Door met gepaste keywords doelgerichte campagnes op te zetten voor je bedrijf, dienst of product. God bless Google Adwords!

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Of wij ook aan social media marketing - Facebook advertising en adverteren op Instagram en LinkedIn - doen? Je denkt het nog maar of we krijgen al honger. Wie is je doelgroep, ga je voor naamsbekendheid, wil je meer videoweergaven of streef je ernaar mensen op je website te krijgen? Noodzakelijk voer voor het maken, plaatsen en boosten van een gerichte advertentie. Of die in de smaak valt? Gegarandeerd.

E-MAILMARKETING

Bullet Point zet e-mailcampagnes op die passen in je algemene communicatiestrategie. Van concept en strategie tot templatedesign en copywriting met geïntegreerde call-to-actions. De uitkomst zijn herkenbare mailings met een aantrekkelijke titel, links naar je website en een inhoudelijke meerwaarde voor de ontvanger. E-mailmarketing op jouw maat dus. En de resultaten? Die volgen we op de voet.

TAKE THE BULL BY THE HORNS & CONTACTEER ONS