Online marketing


Van jouw merk of bedrijf een succes maken. Dat is ons doel.  En om dat waar te maken gaan we verder dan enkel de zichtbare randen van je website of webshop. Om jouw beoogde doelstellingen te behalen, stellen we een doorgedreven, strategisch online marketingplan op. Van lead generation over SEO tot SEA. Van concept tot content. Sterk bedacht en raak geschreven. Om daarna te verspreiden via de geknipte kanalen.

Het resultaat van onze online marketingaanpak?

  • Potentiële klanten bezoeken je website
  • Je biedt de gebruiker een goede ervaring
  • Alles is meetbaar en daardoor ook te optimaliseren
Als reclame- en marketingbureau beschikken we over een team knappe koppen die voor jouw bedrijf het ideale marketingplan uitstippelen.

SEO

Bullet Point doet een uitgebreide zoekwoordanalyse voor je bedrijf, producten en diensten. Zo'n SEO-analyse vormt de basis voor Zoekmachineoptimalisatie (of Search Engine Optimization) van je website of webwinkel. Met die kernwoorden gaan we aan de slag. We schrijven webcontent die niet alleen boeit, maar ook makkelijk vindbaar is in Google. Noem het gerust contentmarketing, waarbij we op regelmatige basis voor jou nieuwe, relevante inhoud schrijven en publiceren. Daar houdt het trouwens niet op, we houden met alle belangrijke rankingfactoren rekening om jouw website te doen scoren in de niet-betaalde zoekresultaten. Vanaf de start en ook na de launch van jouw webproject.

SEA

Search Engine Advertising. Zoekmachine marketing. Online adverteren op Google. Of nog: jij betaalt voor bezoekers, wij zorgen dat die bezoekers kwalitatief zijn. Daarbij houden we rekening met je doelstellingen - meer naamsbekendheid, leads verzamelen ... - en zetten we met gepaste keywords doelgerichte campagnes op. Of wij Google Adwords als werelderfgoed beschouwen? Du-uh! We volgen lopende campagnes nauwgezet op en sturen zo nodig bij om de beste resultaten te behalen.

SOCIALMEDIABEHEER EN ADVERTISING

Dankzij Bullet Point hoef je geen tijd meer te steken in het beheren van je sociale mediakanalen. Wij zorgen voor een sterke, strategisch doordachte sociale aanwezigheid, waardoor jij je tijd kan besteden aan je corebusiness. Of wij ook advertenties maken voor Facebook, LinkedIn en Instagram? Je denkt het nog maar of we krijgen al honger. Op basis van je doelstellingen maken, plaatsen en boosten we gerichte campagnes. Of ze in de smaak vallen van je doelgroep? Uiteraard! Wij halen samen met jou het meeste uit social media.

E-MAILMARKETING

Bullet Point zet e-mailcampagnes op die passen in je algemene communicatiestrategie. Van concept en strategie tot template design en copywriting met geïntegreerde call-to-actions. De uitkomst zijn herkenbare mailings met een aantrekkelijke titel, links naar je website en een inhoudelijke meerwaarde voor de ontvanger. E-mailmarketing op jouw maat dus. En de resultaten? Die volgen we op de voet.

DOELTREFFENDE ONLINE MARKETING NODIG?
TAKE THE BULL BY THE HORNS & CONTACTEER ONS